Buna, lasa-l pe el sa te conduca, adica sa intitieze sarutul si tu lasa-te purtata de vel, pur si simplu ii saruti buzele apoi deschizi incet gura si il lasi pe el sa te sarute, apoi ia-te si tu dupa el, fa la fel cum iti va face el, asta in cazul in care te va saruta...nu iti mai face atatea griji ca nu are rost, e mai simplu decat pare, uite de exemplu ma gandesc ca ai vazut la tv sau in realitate cupluri care se sarutau, incearca sa ii imiti, uite iti dau un sfat>:sper sa nu ti se pare penibil dar crede-ma ca un exercitiu nu ar sttrica, sti... poti exersa pe mana ta, suna cam aiurea dar sa stii ca functioneaza, adica iti saruti mana ca si cum ai saruta un baiat, cand el te va saruta lasa-te purtata de val!
Http://www.codrosu.ro/......tat-video/ asta trebuie sa te ajute. pe mine ma ajutat;)
oricum e simplu, vezi ca mai sunt si alte filmulete tot asa numa ca alte tehnici;)
:D
Orikum. ma uitam acum cateva minute peste el...
e doar asa. ala adevarat si mai ales daca e cu persoana iubita e mult mai hot; x; x asta e asa...
[nu de alta da acum mi se pare cam scarbos]si poate vam. no
Uite: ii prinzi buza de sus cu buzele tale apoi treci usor si la buza de jos... Apoi astepti reactia lui si te lasi dusa de val.
Ai 16 ani si pana acum nu te'ai sarutat cu un baiat?
Esti pocaita, traiesti in Biserica?
l0l
Vezi sa nu salivezi prea mult. Ai sa stii ca salivezi prea mult cand se sterge la gura cu maneca dupa ce va sarutati. Deci inainte de sarut sa inghiti in gol(adica acea saliva in exces). Bafta
Sunt exact in aceeasi situatie...si mi e mi e rusine sa nu ma fac de rass(, cum o sa fiee, am niste emotiiiii gigNTICEEE
Mai eu am 12 ani dar iti spun cum sa faci uita-te le buzele lui si apropie-te usor de el pana ce esti foarte aproape de buzele lui de aici sti ce sa faci
linarkfts întreabă: