Ti-am vazut raspunsurile la mai multe intrebari!
Esti jalnic/a, numai asta stii sa zici mereu?! Nu stiu cum ai ajuns userul anului,! daca nu stii raspunsul nu te mai baga in seama
Pentru mine primul sarut a fost destul de ciudat si...scarbos!
Nu a fost absolut deloc perfect si cu atat mai putin romantic...
...si nici n-a fost cu prima iubire a vietii mele sau ceva de genu´...
Deci, o tampenie totala!
Pai intr-o zi de iarna.10 februarie 2012, mergeam spre scoala cu baiatul pe care il placeam si cu care voiam sa fiu si ne-am pupat Si de atunci am ramas impreuna :X Si a fost scurt si dragut, nu a fost chiar un sarut
A fost superb, niciun sarut de atunci nu a mai fost ca primul! Aveam aproape 14 ani, el cu mult mai multi...eram la inceputul lui mai, in parc si totul a venit de la sine. A fost divin!
Primul meu sarut a fost cam haios adica au trecut cateva saptamani de la prima intalnire pana sa reusesc, nu il lasam sa ma sarute de teama ca nu stiu si ma fac de ras, in concluzie:cam aiurea putin, dar cu timpul a fost ok.
Pai a fost bine, dar nu ma asteptam sa ma sarute, dar a facut-o partea buna este ca dupa aia mi-a placut din ce in ce mai mult si suntem impreuna de atunci
La mine a fost cam "umed", dar si placut. Fata cu care am stat era majora si eu eram minor atunci. A fost genial mai ales ca tipa stia sa sarute cum trebuie.
Sincer, a fost foarte naspa) a fost cv de genu: ne sarutam? hai!
nu te astepta la cine stie ce
Deci, primul sarut nu o sa fie ceva de genul ' WoW ' nici o data nu o sa zici ca asa zisul 'primul sarut ' o sa fie totul ok si ffffff frumos, mai ales daca nici unul din voi ( nu a mai sarutat nici o data ) deci sunt sanse 70% sa fie direct (dinti in dinti ) sau si mai naspa.O sa fie mai mult ' umed' daca iti acopera de tot gura sau scarbos daca 'scarbos' daca iti inghite limba; sau invers....etc. deci sfatul meu e sa va sarutati mai incet si lin ba chiar romantic, sa nu sara pe tine sau tu pe el, ca nu e sfarsitul pamantului, aveti timp sa invatati. asa ca tin sa precizez ca pentru aproximativ toata lumea a fost naspa asa zisul sarut, deci nu esti singura asa ca nu te panica pentru ca am intalnit toti aceasta... nu ii pot spune problema. bafta cu SARUTUL.
Primul sarut...hmm. O experienta placuta pot spune! Locul nu a fost prea romantic (s-a intamplat in autobuz ) dar a fost un sentiment pe care nu il voi uita niciodata..cand se apropia incent de buzele mele care ardeau de dorinta de a fi sarutate, ca prin minune s-a intamplat buzele mele au fost acoperite de ale lui si incetul cu incetul reuseam sa ma adaptez acelui sarut, a fost frumos, acea seara a fost de neuitat (cu toate ca incerc din greu sa o uit )
Primul meu sarut a fost scarbos si deloc perfect sau romantic cum imi imaginam, a fost si prim surprindere neastptat, a fost naspa si partea proasta este ca nu a fost cu persoana iubita ci cu un alt baiat
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: