| ioa_8161 a întrebat:

Stiu ca intrebarea e prosteasca.dar daca te masturbezi poti ramane gravida? nu masturbare gen sa iti bagi pixu sau stiu eu ce...doar cu ajutorul unei jucarii de plus?(tin sa mentionez ca persoana era imbracata)stiu ca nu prea ai cum..am citit pe mai multe situri, dar totusi exista o frica.Sau daca de exemplu cineva de genul masculin s-a masturbat in baie iar tu dupa ai mers sa faci un dus. exista vreo sansa? Va rog nu va bateti jocwinking. funda

11 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

...am sa spun doar "nu" si atat...

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu ai cum. Sarcina se formeaza prin fecundatie, iar fecundatia consta in unirea celulei femeiesti (ovulul) cu celula barbateasca (sperma). Jucariile de plus nu contin sperma, deci de ce ti-e frica?

| ioa_8161 explică (pentru Adry05):

thinking ...deci pot sa stau linisita? iar daca cineva de genul masculin s.a masturbat prin baie..nu exista nici o sansa sa fiu gravida nu?laughing

| Adry05 a răspuns (pentru ioa_8161):

Atata timp cat sperma nu-ti ajunge in vagin, nu ai cum.

| ioa_8161 explică (pentru Adry05):

Si oricum..chiar daca un,, el" s.a masturbat nu are cum ca acea sperma sa fie atat de puternica incat sa te lasa gravida nu?batting eyelashes

| ioa_8161 explică (pentru ioa_8161):

Lase*

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

'Ai de capul meu! NU poti ramane gravida! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iasa un pui, nu iti fa griji.

| A2895 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai gravida cu o jucarie de plus pentru simplu fapt ca jucaria aia nu are aparat reproducator si mai mult decat atat, nu are spermatozoizi care sa-ti fecundeze ovulul.
Daca cineva se masturbeaza in baie si tu faci dus dupa el si ramai si gravida, insemna ca o sa nasti un superman. Deci e imposibil pentru ca spermatozoizii aceia nu sunt atat de viteji incat sa strabata toata baia, sa intre in vaginul tau si sa se mai si intreaca pana la ovulul fermecat.
Deci nu ai frica, nu esti insarcinata.

| rTaxq a răspuns:

Pfai ma, tu gandesti ce vorbesti?
Cum draq sa ramai gravida?straight face
De pe ce planeta ai cazut?raised eyebrows
Cand ti`o vei trage cu amantu ii ramanewinkingthoamneeeeeeeeeeeee;|

| Rebelu21 a răspuns:

Nu poti ramane gravida deoarece numa penisul contine sperma in care inoata spermatozoidul care te poate face gravida