anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca nu e rubrica potrivita dar ar putea fi pentru ca vreau sa scap de o dragoste care nu poate fi si vreau sa imi gasesc un hobby.care af fi mai potrivit pentru o fata si ce pat face cu acestalaughing? PS:imi place muzica dar nu pot face alceva in afara de a o ascluta sau desenul nu pot face decat sa schitez ceva de o voi pierde u timpu.

7 răspunsuri:
| JustThat a răspuns:

Hmmm thinking
Eu zic ca cea mai buna cale sa nu te plictisesti e sa iesi la o plimbare
Admiri peisajul, cunosti oameni noi, iei o gura proaspata de aer happy
Poti oricand sa te apuci jogging happy

| gigiro a răspuns:

Uita-te pe toate site-urile cu hand made sau pe you tube. Nu stiu precis, dar cred ca sunt peste 50 de hobbyuri. poate ti se potriveste unul. Daca ai talent si migala, poti sa faci mici expozitii, sau poti sa-ti vinzi produsele on line.

| dyanna_6280 a răspuns:

Poti sa faci poze la orice
winking

| adelina_4148 a răspuns:

Pai apuca te de dansuri, faci si corp frumos si inveti si sa dansezi... e si foarte distractiv, iti faci prietenii noi Sper ca ti-am fost de ajutor :d

| Daria a răspuns:

Eu ma plimb prin natura,fac poze,cant,dansez,desenez, skiez, patinez si multe altele.Sau pur si simplu stau si ma gandesc...

| MeScorpion a răspuns:

Handjob
smug

| Dєєค a răspuns:

Hmmm...eu iti recomand sa mergi la actoriebig grin Eu merg, si pe langa cursurile obisnuite cand am un spectacol sunt foarte ocupataalaughing Stau sa invat rolurile, am repetitii cam toata ziua si inveti sa te stapanesti, sa fii mai directa...big grin