anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca o sa spuneti ca sunt obsedat si ca ar trebui sa-mi fac un control, etc!
Nu o pot uita! Nu-mi pot lua gandul de la ea! Orice as face, oriunde m-as duce, cu oricine m-as intalni, gandul imi zboara la ea.
De cateva luni insa, s-au mai schimbat putin lucrurile. Ne-am apropiat foarte mult, si asta datorita incapatanarii ei: nu m-a lasat in pace pana nu i-am spus tot adevarul despre viata mea in ultimii 2 ani (adica de cand am cunoscut-o pana acum). Chiar daca uneori da semne ca i-ar fi mila de mine (lucru pe care eu il urasc foarte mult), imi place ca ii pasa, ca imi este alaturi si ma asculta ori de cate ori am nevoie (asta ma face sa ma indragostesc si mai tare de ea).
Credeti ca am procedat bine deschizandu-mi sufletul in fata ei? Ce-ar trebui sa fac de acum incolo? Cum ar trebui sa procedez?
Eu imi doresc din tot sufletul ca noi sa fim iar impreuna. Sa ma lase sa-i demonstrez cat de mult o iubesc si cate as fi in stare sa fac pentru ea!
Repet: ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Deea a răspuns:

Eu nu cred ca ai facut prea bine ca ti-ai deschis sufletul in fata ei, mai ales daca viata ta nu a fost chiar una roz, pentru ca acum daca o sa accepte sa fie iubita ta nu o sa stii daca o face din mila sau pentru ca tine la tine... daca da semne ca te place atunci spune-i ca o placi si tu si vezi ce se intampla mai departe.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ioana27 a răspuns:

Pai eu zic ca deja iai castigat sufletul prin faptul ca ti l-ai deschis pe al tau. Pai daca chiar o placi nu trebuie decat sa fii sincer cu ea, sa ii spui ca o placi.

| mihy a răspuns:

Ea te mai iubeste? Daca nu de ce mori dupa ea? fa-ti, un haby
o sa vezi s-ar putea, samearga Bfta!

| mihy a răspuns:

Ea te mai iubeste? Daca nu de ce mori dupa ea? fa-ti, un de lucru.
o sa vezi s-ar putea, sa
mearga Bfta!