In ochii aceluia vei parea o usuratica chiar daca eti virgina. mai bine nu ai faceo si ai fii fata cuminte si l-ai face sa se indragosteasca de tine si poate c anul il vei vedea doar la tv. fundita?
Asta este un pas foarte important in viata fiecarei fete, eu personal nu as face asta decat cu baiatul care il iubesc si ma iubeste cu adevarat...ma rog in limita putintei:-J adica cat poti iubii in adolescenta sa fim seriosi nu o sa fie niciodata dragoste adevarata la perioada asta din viata; cel putin asta e parerea mea...:*:*:*
Logik ...ca NU! poate sa fie el si Justin Bieber si tot NU ramane nici macar nu i-as da un SARUT dar sa se ajunga mai departe e logic CA NU! sexul sau dragostea mai bine zis e o apropiere intima intre oameni nu un joc pe care il faci din plictiseala! E CLAR CA NUUU! sa fie el si Brad Pitt ca tot NU ramane ...nici nu m-as gandi poate imi place de el ca persoana sau ce face sau ca e talentat,,, sau cum zici tu poate sunt indragostita de el pana peste cap si oarba,,, incat sa visez doar la el,,, dar proasta nu-s deci NU! si sa imi ceara asa ceva sau sa imi zica ca ma plateste, sau ca vrea doar o aventura sau mai stiu eu ce,,, apai vine un NU urat si vreo cateva palme ASPRE ca urmare pentru comportamentul lui de ipocrit,,, idiot,,, mitocan,,, etc.