| Deea1111 a întrebat:

Stiu ca o sa sune destul de deplasat intrebarea dar cum poti sa ascunzi o relatie de parinti? Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Dnb_Nero_1996 a răspuns:

Asta e destul de greu sau foarte usor, acum depinde de la parinte la parinte big grin in primul si primul rand ai grija ca parintii sa nu iti raspunda la telefon cand te suna iubitul, dupa oricare intalnire nu il lasa pe iubitul tau sa te conduca pana acasa, ferestete de prietenii de familie, de vecinii bagaciosi pentru ca ar putea sa le zica alor tai happy cadourile primite de la iubit ascundelewinking cand iesi cu iubitu in oras spune-le ca iesi cu o prietena, ca sa fie mai credibil cheamati o prietena sa te ia de acasa si te duci cu ea pana unde trebuie sa te vezi cu iubitul tau, apoi iti iei la revedere de la ea etc.winking si ai grija sa nu te auda ai tai cand vorbesti cu el la tel big grin

10 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Pui parola la telefon, la calculator. sau orice ca sa nu iti vada secretele. apoi cand vrei sa te intalnesti cu el, zici ca iesi cu vreo colega, ca mergi la o prietena, si o rogi pe respectiva sa te acopere un pic. mai rau e cand trebuie sa ii faci un cadou si nu ai banistraight face dar daca iti face el tie cadouri le ascunzi, gasesti tu o scuza. si tot asa, pana cand la un moment dat parintii tai isi vor da seama, pentru ca nu is prosti, si te vor lasa in pace. Relatia mea a inceput la 14 ani jumate, ai mei au aflat dupa putin timp, nu au fost de acord, si i-am mintit ca ma despart de el. am tinut secret mai mult de un an, pana cand m-au lasat in pace. Acum avem 4 ani:X

| inna1995 a răspuns:

Wow, sunt exact in aceeasi situatie.
Am o relatie de un an si ceva. Faza e ca mama stie, nu puteam sa ascund atata timp. Pai, e destul de greu. Trebuie sa ai grija, pentru ca pot afla ei, de la cunostinte care se grabesc sa le dea vestea inaintea ta frustrated. Incearca totusi sa vorbesti cu unul din parinti, cu cel care crezi tu ca te-ar intelege. Sper sa reusesti si bafta cu relatia! kiss

| Deea1111 explică (pentru inna1995):

Am discutat deja dar asa numai sa vad cam ce parere ar avea si nu le-am dat de inteles ca mi-ar placea de cineva.Nici nu au vrut sa auda asa ca am apelat aici da lasaca vad eu cum fac.Mersi mult:*

| BeAmazing a răspuns:

Punandu-ti parola la telefon laughing! sau sa nu te vada cineva [cineva care i-ar putea spune parintilor] cand esti cu el!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu cred ca poti.
Eu am incercat si dupa o saptamana s-a aflat si nu a fost bine laughing.
Trebuie sa afle de la tine ce faci si cu cine stai, sunt parintii tai, e dreptul lor sa stie asta.
Nu ai de ce sa ascunzi o relatie, nu e rusinos deloc. Fiecare dintre noi are nevoie de o persoana pe care sa o iubeasca.
Vorbeste deschis cu parintii tai, te vor intelege. Vor fi chiar bucurosi ca ti-ai gasit prieten.
Succes si sa va tina happy!

| Albãstriţaxx a răspuns:

Dar cati ani ai?

| Deea1111 explică (pentru Albãstriţaxx):

14 dc?

| Albãstriţaxx a răspuns (pentru Deea1111):

Pai...daca ai 14 ani spune-le ca chiar il iubesti si ca esti destul de mare pentru un iubit big grin

| Eveelina a răspuns:

Mie imi e frica sa le spun, deoarece eu am 12 si nu stiu ca am iubit. Mama spune ca sunt prea mica si tata ar iesi cu pusca dupa baiatul cu care sunt. Sunt foarte atenta, si imi iau telefonul cu mine si la baie. Ai grijaa.

| Deea1111 explică (pentru Eveelina):

Is cam in aceeasi situatie.Lafel ar reactiona si ai mei.