Buna!
In primul rand, viata sexuala ti-o incepi cand esti tu pregatit.
Eu te sfatuiesc ca e mai bine sa mai astepti un an, sau daca simti tu ca esti pregatit, o poti face si acum.
Dar nu o fa cu o fata de varsta ta sau mai mica ca tine!
I distrugi copilaria!
Plus, baietii se dezvolta mult mai repede decat fetele.
Si in al doilea rand, o fata daca isi incepe viata sexuala mai mica de 17, are mari sanse sa faca cancer de col uterin. Mai ales la varsta de 13-14-15 ani, sau doamne fereste, mai mica
Nu trebuie sa faci si tu ce fac si prietenii tai.
Si daca as fi intr-o astfel de situatie [ ma gandesc daca as fi in locul unui baiat],bineinteles, baietii au probleme cu hormonii Ar incepe s-o dezbrace pe respectiva fata,si, logic, ar face sex
Daca mie mi s-ar intampla asa ceva, i-as trage una baiatului ala in mecla si l-as da afara, sau as pleca eu din locul respectiv.
Succes!
Ce?! Cum sa iti incepi viata sexuala la 15-16 ani? NU! Viata sexuala trebuie inceputa dupa 18 ani, iar relatia sa fie de minim 6 luni!
Ce?! Cum sa iti incepi viata sexuala la 15-16 ani? NU! Viata sexuala trebuie inceputa dupa 18 ani, iar relatia sa fie de minim 6 luni...
Pai daca tot spui ca nu iti pasa ce spun altii, asteapta momentul potrivit si lasa-te dus de val. Oricum, nimeni nu se naste invatat cu asa ceva, deci nu ai de ce sa iti faci atatea griji. Vei avea parte de multe sanse de acum incolo, deci mai bine le-ai astepta ca vei stii ce sa faci, doar nu te vei bloca. Parerea mea e ca daca acum de-abia treci la liceu ar fi bine sa mai astepti un pin, mi se pare ca pentru un baiat esti cam mic totusi (asta daca vrei ceva serios, daca vrei pur si simplu sa te prostesti si sa zici ca ai facut sex, poti sa o faci oricand). Cat despre schimbari in bine sau in rau... nu inteleg la ce te referi. la organismul tau sau la relatia cu fata respectiva? Schimbari foarte mari nu vei simti, probabil vei simti pofta mai des, te vei masturba mai mult etc. Iar in ceea ce priveste relatia cu fata respectiva, depinde de amandoi, de cum va comportati unul cu altul si de ce asteptari aveti. Una peste alta, eu zic ca e un pas important si ca ar trebui sa astepti sa cunosti o fata care chiar iti place, pentru ca e un lucru frumos si ca orice lucru frumos, merita impartit.
@d33nis "Vreau sfaturi, nu misto`uri"
Cand te gandesti ca o mica gaura in prezervativ poate face atatea greseli...Gata,m`a convins baiatu` asta.Nu vreau un plod ca el, deci mai astept sa reduc din riscuri.Mai astept raspunsuri in orice caz, dau funda putin mai incolo!
"Am prieteni care au inceput`o deja si ma gandesc ca este mai "picant" in acest mod, si te maturizeaza." De cand te maturizeaza sexul prietene?
Buna.Asa cum ai zis : nu te lua dupa gura lumii.Nu e o rusine ca inca esti virgin, stai linistit, lasa-i pe altii sa zica ce vor.Iar cand esti cu o fata mai bine tine-ti "jucaria" in pantaloni si lasa sa hotarasca ea daca vreti sa aveti o relatie sexuala, altfel va crede ca esti un pervers (fara suparare). Sper ca te-am ajutat.Te-am si o fundita daca te rog? !
@ExpertainFrumusete cred ca ar trebui sa te documentezi.din cate stiu eu o fata se dezvolta mai devreme ca un baiat perioada de pubertate la o fata incepand intre 9 si 17 ani iar la un baiat intre 13 si 18...asa ca draga @funnEh viata sexuala ti-o incepi atunci cand stii ca esti pregatit...si nu uita:protejeaza-te!
@florynna93 poate ar trebui sa te documentezi tu si vezi nu mai trage concluzii din raspunsurile mele, ca eu dau un raspuns pentru a fi de folos nu pentru a fi comentat de altii/altele
''La fetite pubertatea incepe cu aparitia perilor pubieni, axilari si a menstruatiei si situeaza intre 13—15 ani, cu o anumita variabilitate:
-cu 1—2 ani mai devreme decat baietilor apar semnele pubertatii
- in mod normal, o fata se dezvolta intre 15-18 ani, ea avand deja toate semnele pubertatii
- in schimb, baietii se dezvolta putin mai devreme, intre 14-16 ani, dar semnele pubertatii le apar abia la varsta de 14, respectiv 15 ani. ''
Am citit asta acum pe net draga mea, daca nu ma crezi, cauta si tu
Mutubal întreabă: