Vai de **** mea **** ce situatie ) Pot sa folosesc asta pentru un scurtmetraj?
Nu stiu sigur daca chiar esti serios sau fabulezi dar daca da as vrea sa vorbesc cu tine pe skype sau pe ceva sa te pot ajuta . Daca esti de acord lasa-mi adresa de skype sau facebook-ul ceva.
Frumos scris si am inteles tot. Nu iti voi scrie prea mult.Doar cateva cuvinte/Tu cu panarama asta vrei sa stai toata viata si sa mai faci copii cu ea? Nu vezi cate ti-a facut? Tu pentru ea esti bun numai sa ii incarci telefonul si sa-i faci cadouri, sa o accepti si sa o ierti mereu.parerea mea este,las-o dreacu amice ca asa iti va face mereu,toata viata. Fete nu sunt? Plus de asta te si mai inseala cu baiatul acela,practic isi bate joc de amandoi. Faza cu sinucisul e expirata. Daca era dusa cu capul cum vrea sa-ti dea de inteles,era moarta pana acuma. Ai vz? Imediat dupa ce a intrat profa in clasa, si-a revenit. Uita-te la ea i da-ti in sfarsit seama ca e o panarama de fata.O iubesti tu si stie asta, face din tine ce vrea. Fii barbat si las-o. E posibil cand isi va da seama ca te-a pierdut sa faca alte filme, alte teatre, dar fii imun. Bafta.
S-a folosit de tine ca o carpa, ce sa zic asta e comportament clasic si autentic de tarfa.
O intrebare sa iti pui, crezi ca merita efortul si anii si momentele?
E clar raspunsul ei ce sa mai visam la basme.
Acum, asculta-ma incearca sa iti canalizezi energia altundeva, spre exemplu fa un sport ceva, asculta muzica(dar nu de jale sau altceva sa te strice mai tare) niste rap sau ceva pop dar nu cu dragoste si altele.Fa ceva ce iti place uitate la filme de actiune cheama pe un prieten la tine vorbiti despre fete stii tu, bagate in seama cu altele etc.
Cu cat faci mai multe chesti care sa iti canalizeze energia ( boxing, fotball, basket, sala, filme, muzica etc) cu atat poti trece mai usor peste perioada asta.
Capu sus, daca stai in starea asta nu ai sa evoluezi pe nici un plan, nu o sa te ajute cu nimic - iti faci singur rau.