Pai daca vrei s scoti p cineva din toti pepeni fa ceti spun eu mai jos:
1.te uiti cu o privire asa mai de "hai sictir"
2. daca te intreaba ceva,intai te uiti in jur(jucand teatru',adica facandu-te ca te uiti daca p tine te-a intrebat sau p altcineva),apoi ii raspunzi flegmatic,la misto, la caterink, dar binenteles fiind serioasa
3.cand il vezi p strada,cu doi pasi in fata lui, gasesti o ruta ocolitoare, dar binentels dupa ce t vede si te masoara
4.cand vezi c e cu mai multi prieteni, uitete cu "scarba" la el si amuzate fara motiv
mei crede-ma c asa il faci l psihic
ce urat din partea mea, in loc s invati p altii lucruri bune
Nu-l baga in seama,evita sa te intalnesti cu el, fa-l sa se simta prost...s, a
Incearca sa-l ignori. nu-i adresa nici macar o privire. fa-te ca nu-l cunosti
1.daca se baga in seama cu tine pur si simplu nu-i da atentie
2. daca te place si tot te tachineaza, stai mai mult pe langa un grup format din mai multe fete si prefa-te ca nu il auzi din cauza ca vorbesti cu ele.
3. daca isi bate joc de tine, idem 1.
4. daca tot te intreaba daca vrei sa fii cu el spune-i ce gandesti: DA, daca il placi, NU, daca nu il placi
sper ca ti-am fost de ajutor [fundita?]]
Buna! S-ar putea sa-ti fie foarte greu, dar incearca sa nu-l mai bagi in seama, sa-l eviti, sa te faci ca nu exista. Eu am incercat, dar nu am reusit, insa tu poate vei reusi! Succes!
Sa nu il mai bagi in seama sa nu ii raspunzi cum ii raspundeai, sa nu vb la tel sau sms cum vb si tot asa!
Fa-l sa se simta mic, aranjeazate si incearca sa nu -l bagi in seama mergi cu prietenii tai si ignora-l pe el priveste prin el orice ti-ar spune
Lollaow întreabă: