Intr-un cuvant crezi in monogamie pe viata si cine sunt eu sa afirm faptul ca nici in 1% din cupluri nu se intampla asta, tu viseaza in continuare, cauti printul calare pe calul alb cu castel si bmw ultimul model
Mereu mi-a placut sa cred ca sunt speciala?
Atunci astepta printul sa vina, poate esti
Dar stii ca ceea ce cauti tu nu se gaseste pe oriunde... agati pe cineva si vrei afectiune din partea lui? da. o luna. Dupa?
Cauta persoana potrivita pentru tine in locul potrivit. Daca vrei un caine mergi pe strada. Daca vrei un copil mergi la gradinita. Daca vrei un baiat care aa iti ofere X mergi in locul Y.
Daca mergi la majorat probabil o sa iti ofere o sticla de vin. (Da e bun si ala).
Pe cineva care sa tina la tine si cum povestesti tu, nu gasesti la un majorat si mai ales NU gasesti cand vrei, ci cand e sa fie.
Pentru început tu ești o persoana care vrea o relație de durata, ceea ce este bine. Însă gândește-te ca ești adolescenta și pana la moarte o sa mai ai relații
Nu mai pune răul în fata, ci distrează te.
Asa am fost și eu, crede am că am să fiu cu băiatul ala pana la moarte însă nu a fost asa.
Relația ta trebuie sa fie ca o lecție, o posibila distracție la vasta ta
Lasă frica deoparte
Nu te grăbi sa intri într-o relație dacă nu te simți încă pregătită cât și fizici și emoțional
Ai 18 ani , eu la vasta ta munceam la sapa
Oricum numai pune Raul în fata și distrează te
Nu, relatia nu trebuie sa fie niciodata, sub nicio forma, indiferent de circumstante o distractie.
Decat relatii in bataie de joc, mai bine acolo, dimineata pe racoare, la sapa.
Vrei la 18 ani sa se gândească la copii și la spălat șosete? Mama ce minte aiii.
Cam mare extrapolarea. Ori copii, ori distractie?
Ce zici de o relatie serioasa, veridica, ca are sa dureze mult si bine, fara a face copii in punctul asta? Daca nu gaseste acum, nu-si face deloc pana nu gaseste, care e problema? Relatia NU e o necesitate. O ai daca e sa fie, cand e sa fie, nu trebuie neaparat s-o ai acum.
Are 18 ani, trebuie sa se distreze
Plato e asexual, virgin
Te poti distra si fara relatii in bataie de joc.