| Papusika1Mika a întrebat:

Stiu ca pun o intrebare absurda, care poate nici nu are raspuns, insa vreau parerile voastre happy
Cred ca ma indragostesc de cel mai bun prieten al meu, si credeti-ma nu vreau asta deloc... Ce pot face ca sa opresc aceste sentimente? Nu vreau sa ma indragostesc. Va rog ajutati-ma! Vreau sa raminem asa cum simtem. Adica el prietenul meu de incredere in care ma pot baza mereu... Si el imi zice sa iesim insa. Nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| lolylolypops a răspuns:

Daca te iubeste si el, veti avea o relatie frumoasa! Si cel mai bun prieten al meu era indragostit de mine, apoi si eu de el si am avut(si avem)cea mai frumoasa relatie, se bazeaza pe multa incredere si sinceritate!

4 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Daca el te-ar place care ar fi problema? Ai fi absurda de tot..sincera sa fiu. Daca vrei sa iti treaca. evita-l si ar fi si mai bine sa cauti un iubit pe gustul tau. Cu cat te vei gandi la prietenul tau ca un eventual iubit, cu atat il vei dori mai mult, asa ai avea la altcineva la care sa te gandesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of I don't want to see. Cel mai aiurea, am trecut şi eu prin asta. şi până la urmă el s-a pus cu cea mai bună prietenă a mea happy. Ieri am aflat asta. în fine. Păii, cred că un " remediu" sigur e să-ţi găseşti pe altcinevahappy. Sigur ai să-ţi pierzi sentimentele pentru el.

Numai bine!; 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diupa parerea mea, nu ai cum sa opresti sentimentele. Mai bine incerci sa ascunzi totul daca nu vrei sa schimbi relatiile dintre voi... Si totusi poti sa incerci!

| Keith a răspuns:

De ce vrei sa iti treaca daca il placi, profita ca sunteti cei mai buni prieteni si da-i apropouri, in schimb daca are prietena mai bine te retragi si daca vrei sa il uiti, pastreaza putin distanta fata de el sau gaseste-ti pe cineva.Bafta!