Sanse sa ramai exista. Invatati sa cititi cum trebuie prospectul si daca nu se vede clar sa il cautati pe net.
Nu cred dar fa un test de sarcina
sunt foarte putine sanse sa ramai insarcinata
Va jucati cu focul. Daca nu vrei sa ajungi aici: http://www.avort.ro/ te sfatuiesc sa te informezi bine despre subiect. Si nu uita, orice metoda de contraceptie are un risc, mai mare sau mai mic, tu esti gata sa ti-l asumi? Mai bine nu fa deloc, decat sa ajungi intr-o situatie...
Deci daca ai avut contact sexual in primele 5 zile dupa menstruatie nu e nici o problema sa ramai insarcinata chiar daca nu ai fi folosit sepermicidul. Pipula de dupa nu e recomandata decat de max 2 ori pe an pentru ca iti da menstruatia peste cap, adica o deregleaza.
Exista sansa sa ramaii insarcinata chiar daca el nu a ejeculat in tine, dar e una foarte mica. Dar pentru linistea ta sufleteasca eu as zice ca daca nu iti vine menstruatia la timp sa faci un test de sarcina. Si nu te stresa ca nu e bine.
Am incercat prezervativu mersi de sfat dar prietenu nu il suporta, cred ca ati mai intalnit cazuri de genu cand baiatu nu suporta cauciucu si deci trebuie alta metoda, iar eu nu vreau si nu doresc anticonceptionale NU SUNT BUNE.
AndrewTate7789 întreabă: