anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca putini ma vor lua in serios dar am si eu o mica problema. cred ca il plac pe profesorul meu si s-ar putea ca si lui sa ii placa de mine. chestia e ca anul trecut am auzit ca s-ar fi dat la niste eleve..in prima faza nu am crezut acest zvon.dar acum incep sa il cred. dar anul acesta am inceput sa fac meditatii cu el si mereu ma mangaie pe fata.o data mi-a pus mana pe picior si imi zambea, iar ultima data m-a luat de mana insa niciodata nu a zis nimic. intr-un fel ma sperie dar in alt fel ma face sa il plac intr-un fel sau altu. as dori si eu niste sfaturi. ce sa fac in legatura cu toate astea? ce sa cred?

9 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Vrea sa te parleasca ce sa mai indulcim lucrurile. Fwereste-te de el sau te vad pe la protvwinking

| Liviucu a răspuns:

Sa te gandesti ca ai tai nu au reusit sa-ti dea o educatie buna de-a lungul anilor. Educatia ta momentan este una precara din moment ce nu numai ca iti place situatia dar nici nu te jenezi si intrebi asa ceva aici unde pot vedea si altii. Daca te gandesti la o relatie cu el atunci nu iti dau mai mult de 15 ani si nici aia. Dar daca ai nevoie de sex si curiozitatea nu te lasa, fa-o cu un pusti si nu cu un barbat ce sigur trece de 30 de primaveri. Rusine tie. Inteleg ca traim in era placerilor, dar, totusi... conceptia si indiferenta ta cam lasa de dorit.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| TuRneR01 a răspuns:

Mai bine lasa omul in pace, ce face el e abuz la adresa minorilor si se poate plati si cu inchisore daca ajungeti sa face-ti s*x cu voia sau fara voia ta

+ ca omul are o varsta tu esti o copila doar te foloseste crezi ca se indragostete un om de 30-40 ani de tine 12-16 ani cat oi avea?, omul ala are poate si familie si copii daca tu ajungi sa faci ceva cu el nu distrugi doar o viata distrugi 2 ti-o distrugi si pe-a ta o sa ramai traumatizata o perioada... si daca omul ajunge la mititica dupa o sa-l ai si pe constiinta...

| sharlyn a răspuns:

In primul rand cati ani ai tu si cati ani are el.Shi poate atunci iti pot da si eu un sfat happy

| beyouloveme a răspuns (pentru sharlyn):

Sunt la liceu. stiu ca majot=ritatea au zis ca sunt nebuna dar eu nu cred ca e chiar asa. aidk da sunt unpic speriata sa merg la meditaii acum. dar intr-un fel eu l-am placut cumva de la inceputul liceului dar nu chiar in sensul de dragoste. sexual nu cred ca as fi nici eu in stare sa fac ceva.dar totusi mi-ar placea sa traiesc si o "relatie interzisa" pentru ca eumerg pe deviza ca avem o singura viata si trebuie sa o traim din plin.

| sharlyn a răspuns (pentru beyouloveme):

Asa-i dar daca se afla o sa aiba probleme el.

| mirelushhh a răspuns:

De aia se duce de rapa Romania... Ma gandesc ce parere ar avea parintii tai daca ar afla! Mai bine pune mana si invata

| claudia_4698 a răspuns:

Totusi ai grija! Nu te apropia ca nu se stie niciodata ce fel de om ii.Incearca tu sa pastrezi relatia elev-profesor, orice ce ai vrea nu o sa mearga.