| BlackRainbow a întrebat:

Stiu ca s-ar putea sa sune penibil intrebarea, dar iubitul meu mi cerut sa ii "sug" limba in timpul sarutului, cum se prespune ca ar trebui sa fac asta fara sa provoc durere sau discomfort?

Am mai incercat sa ii fac asta unui fost, iar acesta nu s-a aratat prea incantata, ba chiar m-a rugat sa incerc sa nu o mai repet, de atunci m-am obisnuit fara. Tot din cauza acelui fost mi-a intrat in reflex sa musc limba partenerului mult prea tare *deoarece lui, din nu stiu ce motive ii placea* dar pe actualul iubit il deranjeaza muscaturile.Cum scot asta din reflex?

PS* vreau mai mult raspuns pentru prima intrebare -Cum "sug" limba partenerului in timpul sarutului fara urmari nelacute-

PS** vreau sa aud un raspuns serios, nu glume pe seama subiectului, multumesc!

Răspuns Câştigător
| ♀ кɨđµ°♀ a răspuns:

Cand va sarutati cu limba ii apuci usor limba cu buzele tale apoi o lasi usor si apoi din nou cu buzele, iar cand o apuci faci ca si cum ai trage dintr-un pai de exeplu.Asa ii poti suge limba, dar ai grija nu trage prea tare, pentru a nu provoca dinconfort. Sper ca te-am ajutat.Sa ai o seara frumoasa. Funda?

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Doar limba? Ai un partener exemplar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca la prima intrebare ai primit raspunsurile exacte daca s-a intamplat o dat anul se va intampla chiar asa si a2a oara.
acest reflez il am si eu si uneori se enerveaza dar imi place sa-l enervezlaughing
ne amuzam uneori pe chestia asta, dar daca il deranjeaza asa tare mai bine muscate pe tine si gatalaughing pur si simplu te abtii ca nu-i asa greubig grin

| BlackRainbow explică (pentru anonim_4396):

Nu e vorba ca nu pot sa ma abtin, cateodata in timpul sarutului, sunt asa dusa de val ca o fac fara sa imi dau seama ca o fac laughing.

| NoNameInAction a răspuns:

Nu ar trebui sa ''tragi'' practic ca si un aspirator si ar trebui sa lasi buzele sa alunece usor pe limba.

| KaterinePierce a răspuns:

Asta se numeste sarut orgasmic. poti incepe prin a-i umezi buzele pe rând, cu limba, ca şi cum ai vrea să le împungi cu vârful limbii. Apoi ii prinzi usor limba cu buzele si sugi ca pe jeleuri, beleze, etc. Imagineaza-ti doar ca e ceva foarte foarte dulce ^_^