| TeckTonik997 a întrebat:

Stiu ca suna cam aiurea dar am 17 ani si tocmai am iesit dintr-o relatie lunga, frumoasa intr-o vreme dar cu cea mai nepotrivita persoana posibila. De-a lungul relatiei a fost gelozia intruchipata si acum ma vad in imposibilitatea de a avea o prietena noua pentru ca nu prea cunosc alte fete. Sunt dragut, asa mi s-a spus, nu sunt timid dar nici prea tupeist, deci unde si cum pot cunoaste fete? happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca continui cu faza sa cunosti fete vei gasi alte podoabe care iti vor face viata grea. O sa te descurci tu cu ele mai pe la 20 si ceva de ani.

| madyddd a răspuns:

Abia ce ai iesit dintr-o relatie cu probleme si...te crezi pregatit pentru alta?! Daca o sa dai peste o tipa la fel de geloasa?!
Nu trebuie sa-ti plangi de mila ca, nu cunosti fete si vezi Doamne vei muri singur!
Toate astea vor veni de la sine, esti mic si fara experienta, inca mai ai multe de invatat.

| TeckTonik997 explică (pentru madyddd):

Da cine a spus ca nu am invatat unele lucruri din experienta anterioara? Oricum nu stiu ce sa zic, pentru o relatie bazata pe orgolii si asa, de ochii lumii nu sunt pregatit si nu o sa fiu dar as face orice pentru o relatie asa cum a fost ultima acum 6 luni adica: iubire neconditionata, nici un secret, incredere totala si acel sentiment ca orice ai face vei fi primit inapoi.

| LineGuide a răspuns:

Eu zic sa nu cauti tu nimic special, uneori astfel de ocazii vin de la sine. Atat te sfatuiesc: nu sta toata ziua in casa, iar apoi nu te plange de ce esti singur. Clar, o sa iti gasesti pe altcineva, poate prin prietenii tai. Sau incearca sa cauti pe cineva pe internet, sub diferite pretexte. Probeaza si tu, cauta, dar nu insista pe asta, pentru ca asa mereu o sa te amagesti.
Mult noroc!

| TeckTonik997 explică (pentru LineGuide):

Ai dreptate. Problema mea ca fara ea eu mi-am pierdut iubita, cel mai bun prieten si mama in unele momente. big grin

| LineGuide a răspuns (pentru TeckTonik997):

Daca am dreptate asa multa, astept funda happy Ok, uneori exista asemenea probleme, e clar, din dragoste facem multe si cand pierdem ce iubim, pierdem tot(desigur, e doar o iluzie).

| IngridGreta a răspuns:

Daca participi la diferite activitati, poti cunoaste foarte multe persoane. Inscrie-te la orice activitate iti place si astfel poti cunoaste fete. Cand intri in clasa a 12-a (dava nu esti deja), du-te la organizarea balului bobocilor si poate gasesti o concurenta pe placul tau!
Baga-te in seama cu o fata. Poti ruga un prieten sa iti faca cunostinta cu vreo fata pe care o stie, deveniti prieteni si poate ea ii va ocupa locul lasat de fosta ta.

Sper ca te-am ajutat!winking