Nu e o problema. Nu conteaza marimea in stare flasca deoarece uneori il poti avea de 4 cm uneori de 8 in stare fleasca. Conteaza doar in ercetie cat este dar la tine nu sunt probleme
Pe de-o parte sunt tentat sa-ti recomand sa nu te mai lauzi cu perdea. Pe de alta parte esti cam anonim, nu te stim in viata reala, nu-ti iese nimic la faza asta, exista posibilitatea sa spui adevarul, ceea ce poate insemna ca-ti place sa te "auzi" vorbind despre penisul tau mare.
Revenind la problema in sine, e perfect normal. 20cm NU e o dimensiune in erectie care sa presupuna existenta in stare flasca a unui penis relativ mare. Pe de alta parte probabil ca daca ai fi pus in situatia sa te dezbraci in public, stiu eu, poate prezinti lenjerie intima sau te dezbraci la vreun vestiar, poate te deranjeaza ca marimea umflaturii din chiloti i-ar determina pe altii sa creada ca o ai mica.
In fine pot presupune eu multe, ideea e ca nu e nici o problema si sa stai calm.
E normal asa ceva, importat e in erectie in rest nu te prea ajuta cu ceva marimea.
Penisul tau nu stie matematica din cate vad
Cum sa se faca mah din 4cm, 20!
Te ai lovit la cap?
Mersi de raspunsuri. A fost doar o intrebare pentru a studia raspunsurile primite. Si observ ca majoritatea considera o aberatie marimea penisului atata timp cat marimea o depaseste pe a lor. Multumesc inca o data
Ai auzit de povestea cu lupul? cand intr-adevar a fost nu a mai crezut nimeni. nu o lua personal de la nimeni, dar nu e zi in care sa nu fie cel putin 3 idioti care zic ca au 20 cm si incearca sa se dea mare. asa cand vine unu care se poate sa fie adevarat nu crede nimeni, cum am zis nu e ceva personal. asa e toata lumea pe site. prea multi mitocani au trecut pe aici si incepi sa crezi ca toti sunt asa.
AlexEjmecheru întreabă: