| andreiandy96 a întrebat:

Stiu ca suna ciudat. Am facut sex de vreo 5 ori pana acum, protejat. Stiu ca e nefiresc si as vrea niste sfaturi.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce e nefiresc?

cami
| cami a răspuns:

De ce e nefiresc? laughing Crezi ca ai facut-o de prea putine ori sau cum laughing 13 ani, mi-e rau straight face

| lencikk a răspuns:

Omg ce am ajuns....cu cine ai facut mah sex....si ce sfaturi vreirolling on the floor @cami omg ce a ajuns site-ullaughing

| buli a răspuns:

Bai tata, da repede mai fac astia mici in ziua de azi treburi din astea.
ESTE FOARTE FIRESC SA FACI PROTEJAT! La 13 ani sa faci neprotejat te expui foarte mult, am auzit de fete la 13 ani care sunt gravide, asa ca sfatul meu este sa continui sa faci protejat. Numai daca nu vrei sa ai copii de la varsta asta.
Daca la asta te refereai.
Daca te refereai ca la varsta ta ai facut deja de 5 ori. Frate, esti bun n-am ce sa ziclaughing.
Daca te refereai ca e de prea putine ori. Parerea mea e ca ai inceput cam devreme.

| astertix09 a răspuns:

Pai tu crezi ca e mai firesc sa te imbolnavesti? Ar fi mai normal sa ai sifilis, chlamidia, hepatita, sida, gonoree? Daca esti sigur ca partenera ta nu o face decat cu tine, iar tu numai cu ea dupa un anumit timp o faci si fara prezervativ si atunci apar copiii.

| NYC a răspuns:

Dupa nume, ai 13 ani...ai facu sex doar cu o fata sau cu fete diferite?raised eyebrowsmai exista oameni dinastia si acum...si eu am varsta ta, sunt fata si nu as face sex cu niciun baiat la varsta asta oricat de mult l-as "iubi"... e bine ca ai facut sex protejat, pentru ca exista riscul unei sasrcini, iar la varsta ta nu cred ca esti pregatit sa dai o asemenea veste parintilor tai... sper ca nu esti din braila pentru ca eu cunosc un baiat andrei de varsta ta caruia ii sar hormonii destul de deslaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e clar ce e ciudat. Sa faci sex? Sex protejat? Si daca ai 13 ani dupa cum presupune bianczzs nu ti pare ca o incepi cam repede?