| SadBoyForever a întrebat:

Stiu ca suna ciudat dar mi-e teama sa ma indragostesc.

Nu stiu de ce oare, poate si din cauza timiditatii, dar nu am curaj sa ii arat unei fete ca imi place de ea, ma gandesc la o eventuala respingere cam acesta este motivul.

Cum fac sa ma indragostesc de o anumita femeie, adica sa imi fac curaj si sa nu ma gandesc la o eventuala respingere, cum imi fac curaj sa ii spun ca imi place de ea.
As dori sa imi oferiti un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai toate motivele sa te temi mai ales de prima dragoste. Vei suferi in moduri in care nici nu stiai ca exista. Vei simti lucruri pe care nu ti le vei putea explica, iti vei dori sa nu te fi nascut niciodata. Apoi, vei uri orice femeie care iti va iesi in cale pentru ca toate iti vor aduce aminte de cea care ti-a smuls sufletul fara anestezie si te-a lasat gol pe dinauntru.

Cu placere!

3 răspunsuri:
| Bonelush42O a răspuns:

Urmeaza-mi pasii
1)Alege fata
2)Incearca sa te apropii de ea
3)Cand te-ai apropiat de ea:nu te supara pe ea si nu-i da motiv sa se supere pe tine, nu o injura sau sa injuri pe langa ea
4)Cand te duci la o cafenea cu prietenii spune-i sa vina si ea si sa aduca mai multe fete(pentru nu a da de banuit si pentru restul baietiilor)
5)Cauta-i mana si incearca sa te ti cu ea de mana.
6)Incearca sa afli daca te place
7)Poc,te-ai facut cu iubita
ps.nu te duce direct la ea sa-o intrebi daca te place Bafta Funda?

| ShizAnime a răspuns:

Pai. Nu e mare lucru. Daca o placi. incearca sa aflii daca si ea te place. Prieteni, prietene. orice informatie conteaza. Bag.o in seama cu un buna ceva. Uita.te la ea cand sunteti intr.un colectiv, dar nu foarte insistent. Incearca sa o integrezi in grupul tau, daca nu e deja. Si inca o idee: [asta faceam cand eram mai mici dar mno. ] Pune.i pe ceilalti sa te ajute gen: daca jucati ceva. adevar si provocare sa zicem. Prietenii iti vor pune provocari sa.i aduci o floare sau ceva gen. Iar tu. de duci si aduci un trandafir ceva dintr.un boschete [ lol ]

Desi nu cred, poate ti.am fost de folos. Nici nu stiu cati ani ai deci. Oricum, multa bafta. ^^

| Miladincaa a răspuns:

Nu exista o reteta anume. Te indragostesti atunci cand esti pregatit! Totusi daca iti place o fata incearca sa te apropii de ea, fi amicul ei o perioada si vezi ce se intampla. Incearca sa o cunosti mai bine si sa vezi ce aveti in comun. Cat despre teama de respingere... Te temi sa nu fi ranit, asta e normat. Dar gandeste-te cum te vei simti daca nici macar nu incerci! Vei trai mere gandindu-te ce ar fi putut fi. Amintesteti nu esti nici primul nici ultimul care are parte de un refuz.