Depinde cum te masturbezi, daca doar te joci cu clitorisul, e clar ca nu te dezvirginezi, daca te apuci sa il bagi pe dildau inauntru, aici cam da depinde cat il bagi.
Presupun ca esti inca minora,de ce sa faci sex? E doar o curiozitate stupida, nu o face pana cand esti pregatita cu adevarat.
De masturbat no problem, fa-o dar nu baga nimic adanc ca da, te dezvirginezi aiurea.
Joaca-te mai mult pe clitoris, partea de sus.
Da saracu bait nu vrea sa bage nimic in fund:=), el vrea sa se masturbeze, man nu umba la fundulet!
Daca o dai pe Turbo sare ata de pe mosor,freaca-o cu talent, incet si curse scurte.Have funn!
Daca vrei sa te masturbezi te va durea eu am prins-o pe sora mea cum se MASTURBA in CADA CU APA cind facea baie ) a uitat sa incuie usa ea are 14 ani acus implineste 15 ))) nu e nimic aici rau nu atrage atentia la astlalti si mai bine e la fete cind se masturbeaza pentru ca nu le creste penisul )))))))))))))))))))))))) ca ca la baieti....Si ai grija poate sa iasa singe si sa te doara dar asa este dezvirginarea )))
Stiti care e diferenta dintre a te masturba si a face sex cu o femeie?
raspuns: mai cunosti lumea
Daca te masturbezi nu te vei dezvirgina numai dai drumul la tubul ejaculator casa te dezvirginezi trebuia sa ai un contact sexual cu o persoana de sex deferit!
KatiMe27 întreabă: