| miriaaaanaa3 a întrebat:

Stiu ca suna penibil, dar exista posibilitatea sa rămâi însărcinată daca tu si partenerul tau nu ati facut sex pe bune si doar ati imitat ca si cum ati face?

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Țin minte ca în clasa a VII-lea am început sa studiem la biologie corpul uman. La liceu a fost mai complex acest subiect. Dar s-a discutat mult. Păcat ca tinerele generații nu sunt învățate încă din școală de asa ceva pentru a putea proteja fetele de o sarcina nedorită și în general cum sa se păzească de boli cu transmitere sexuala atât băieți cât și fete. Fara teama, nu poate fi posibila o sarcina fără un act sexual.

9 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu exista o astfel de posibilitate

| Violleta2022 a răspuns:

Este intr-adevar penibil, fiindca prin imaginatie si imitatie nu se poate ramen insarcinata.

| Kufu95 a răspuns:

Nu, nu este sex cu penetrare.

| darrio2007 a răspuns:

Foarte penibil. Daca ai scris aici, e clar ca ai fi in stare sa crezi asa ceva.
Ceea ce este mult mai penibil.
Si spun unii ca lumea era mai proastă inainte. Total neadevărat.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poți rămâne gravida în situația prezentata de tine.

| miriaaaanaa3 explică (pentru darrio2007):

Si tu te crezi vreun intelectual cu răspunsul asta sau cum? aceasta platforma din cate stiu e sa ti se raspunda la nelămuriri nu sa dau răspunsuri cu un aer superior fata de ceilalți. Asa e, lumea e mai proasta acum deoarece exista specimene de oameni ca tine.

| MarianWLF a răspuns:

A fost doar joaca, atat.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasati joaca cu organele sexuale la anisorii astia atat de mici, copii de scoala generala, cand habar nu aveti cum se poate ramane insarcinata o femeie.