Buna. Eu nu cred ca mai este posibil. Parerea mea. Avand in vedere ca ovulatia ai avut-o in 30 iulie iar testele le-ai facut acum o saptamana, e destul timp iar daca exista o sarcina in cel putin unul din acele teste iti iesea pozitiv. Toate cele bune.
În 2% din sarcini testul este negativ o perioada lunga, chiar toata sarcina. Testul de sarcina este o analiza orientativa, niciodata definitiva.
Simptome nu au peste 60% din femei, asta chiar nu e un argument/. O menstruatie regulata si perfect normala e un argument puternic, dar nu imbatabil. NU poti sti fara vizita la ginecolog, asa ca ar fi bine sa iti faci programare cat mai repede. Niciodata nu strica o consultatie ginecologica, chiar daca ai mai facut una foarte de curand, nu e rau sa mai mergi o data, sa excluzi cu certitudine sarcina.
Singurul test de sarcina al carui rezultat nu poate fi NICIODATA gresit este cel pe baza analizei de sange efectuat intr-un laborator de analize medicale.In concluzie pentru a fi 100% convinsa de existenta sau lipsa in organismul tau a hormonul de sarcina hCG (CARE ESTE PRODUS DOAR DE PLACENTA), o poti afla doar pe baza analizei de sange facuta intr-un laborator de analize medicale al carui rezultat INTOTDEAUNA ESTE GARANTAT ca fiind CORECT/VALID in proportie de peste 98% si fara nicio posibilitate de interpretare ulterioara. Procedand astfel vei scapa definitiv de stresul ce nu-ti da pace in ulima vreme. Multa sanatate.
Daca testele de sarcina au fost facute la o luna dupa actul sexual si au iesit negative, inseamna ca nu esti gravida.
Buna, sanse exista, dar putine. E posibil ca testele sa nu fie sufficient de clare. Daca simti diferente gen rau dimineata, mici schimbari in organism, somnolenta, stari de lesin etc, recomand un ecograf. Seara frumoasa.
Nu ma simt decat balonata.Insa asta e posibil sa fie din cauza ca am o anexita de ceva vreme. Cred ca testul ar trebui sa fie corect pentru ca ovulatia mea s-a produs in luna iulie pe 30 ..astazi fiind 3 septembrie.a trecut ceva vreme.Iar eu am facut testele saptamana asta ..Toate fiind negative.
Buna din nou, da, e posibil sa nu reflecte realitatea. Nu putem vorbi de o irelevanta pe toata durata sarcinii dar e posibil ca pana la maxim 2 luni de sarcina sa nu fie vizibila diferenta pe test.