| Ankiss123 a întrebat:

Stiu ca suna stupid, dar azi eram cu prietenul meu, si aveam niste momente de tandrete, si mainile lui au inceput sa se miste... Doar ca azi eram pe stop... si i-am spus ca ar trebui sa se opreasca pentru el, si el m-a intrebat daca am vreo problema si mi-a spus ca isi cere scuze, iar eu i-am spus ca sunt pe stop, si nu a mai continuat; precizez ca ne-am sarutat si dupa si asa, dar a fost un moment putin stanjenitor pentru mine, credeti ca el s-a simtit prost?

Răspuns Câştigător
| dragosteam a răspuns:

Draga noastră Brigaela, dacă este să vorbim despre normalitate ar trebui să recunoaștem cu franchețe faptul că în vocabularul tinerilor din generația de astăzi expresia "a fi pe stop" nu mai este stânjenitoare nici măcar pentru băieți. Hai să nu ne mai amăgim să credem că folosirea termenilor științifici depășește bariera bunului simț. Domnișoara putea să evite cu lejeritate realitatea în acest caz.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca i-ai spus: "sunt pe stop", sigur s-a simtit prost fiindca este o exprimare foarte vulgara si cam scarboasa. Daca i-ai spus normal: "sunt la menstruatie", atunci nu are nici un motiv sa se simta prost, stie ca este ceva normal, ca toate fetele trec prin asta. Poate doar a fost un pic ezitant, nefiind obisnuit cu situatia.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca este frecvent intalnit nu il face mai putin vulgar. Iti pot da zeci de exemple de cuvinte folosite in periferia societatii care au intrat in vocabularul unor cu un nivel un pic mai mare, din prostie si smecherie.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Probabil s-a simţit puţin jenat de ceea ce vroia să facă, ma ales că tu erai în perioada aceea a lunii. De acum înainte atenţionează-l mai devreme şi nu va mai fi nici o problemă. O seară plăcută happy!

pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Bietul baiat! Ce moment aiurea a prins! Poate ca altadata va sti sa miste miinile atunci cind trebuie!happyhappy
Cu siguranta ca s-a simtit aiurea pentru ca nu a putut continua, insa nu si stinjenit. Astia suntem noi, baietii. Sunt sigur ca momentul a fost mai dificil pentru tine decit pentru el. Si, daca te iubeste, va sti sa treca peste acest moment, intelegind situatia.

| GuessWho a răspuns:

Stai linistita. e un lucru normal.si asta o stie si el.nu ar fi trebuit nici tu sa te simti aiurea nu ai motive.si sunt sigura ca el a inteles lucrul asta, tocmai de aceea nu a mai continuat:*

| DeeDee a răspuns:

Poate dezamagit ca nu poate merge mai departe, dar nu cred ca trebuie sa iti faci griji. E prietenul tau, ai o stare fiziologica, intelege. Nu mai aduce in discutie ce s-a intamplat azi (adica, daca tu nu pari stanjenita sau nesigura pe tine, nici el nu va fi).

| pyma a răspuns:

@ Brigaela
Nu felul în care s-a exprimat a fost problema, ci ceea ce a însemnat. Iar faptul că tu consideri exprimarea ''sunt pe stop'' foarte vulgară sincer m-a uimit, mie mi se pare o exprimare banală, comună, fără nimic vulgar în ea.
@ Ankiss 123
A fost un moment stânjenitor pentru amândoi, dar nu-ți face probleme, chestiile astea cu timpul trec happy