Ce aveti ma cu saracul copil? ati uitat cum era la 14 ani? se pare ca da... sunteti niste masculi feroce voi, ati vazut 2 femei pana acum si alea pe bani, cat despre tine pustiule, apuca-te de un sport ceva, imbraca-te bine, chestiile astea nu prea ar conta pentru o fata serioasa insa conteaza pentru increderea ta in tine, aici nu o sa gasesti vreo fata pentru tine, iesi si tu pe afara si numai sta atat la Computer! iti vei gasi in cele din urma o fata si pentru tine succes
O sa ai in curand o prietena careia o sa ii pese de tine, sa-i poti povesti problemele tale.
Mai ai de mancat mamaliga nepoate
la 14 ani, fara suparare dar aratam mult mai bine ca tine
Cauta in continuare si apucate si tu de un sport nu sta toata ziua in fata calculatorului...
Mercy la toti care m-au ajutat si in special lui valy1233 care vrea sa omoare lumea cu o toba sport, fara suparare dar sa stii ca si cu si fara toba sport tot un tractor ramane
Raspunse cocalaru sef unni cocalar in devenire... ca el arata mai bine ca el... va da-ti lectiii?
Frate eu pana la 14 ani am avut 3 prietene... si nu am corpu lucrat. sunt simplu... Ttoate fetele au apelat la mine BFT
Asculta wai copile, daca o sa stai si o sa scrii intrebari pe TPU sa stii ca degraba prietena nu o sa ai, trebuie sa iesi afara la vinatoarea de fete dragute
Tu ai 14 ani?:)) arati ca unul de 9 ani. Daca cauti prietena du-te pe site-ul www.matrimoniale.ro.
norberttt întreabă:
George0197 întreabă: