| Gaby212 a întrebat:

Stiu ca trebuie sa trec peste si sa las in urma fosta relatie...Dar imi e atat de greu!
O iubesc mult inca.Foarte mult. Suntem despartiti de un an (timp in care viata mea a fost un calvar)... Avem atatea amintiri impreuna,momente in care ma uitam in ochii ei si imi vedeam viitorul alaturi de ea.
Pentru mine a fost mai mult decat o relatie trecatoare... Si prefer sa cred ca m-a iubit macar putin,ca nu a fost totul doar o minciuna.
O visez noaptea,ma trezesc cu lacrimi in ochi si vad ca nu e langa mine. O iau razna si toata ziua umblu de pampliu...
Nu mai suport,asta nu e viata! Am avut sansa unei relatii cu o fata extraordinara,alaturi de care am petrecut ceva vreme, dar de care nu eram deloc indragostit.O iubeam ca pe o sora si asta nu avea sa se schimbe,asa ca i-am spus ca mai bine am pune punct daca ea chiar vrea ceva serios; merita un barbat care sa fie indragostit cu adevarat,nu care sa o foloseasca pe post de "plasture" pentru ranile de pe sufletul lui(asa ca mine). Inca nu sunt pregatit sa iubesc din nou, n-as vrea sa ranesc sentimentele cuiva asa cum am patit-o eu.
1 an...Nu e normal, nu? Zic si eu...

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Tu ai facut o obsesie nu esti indragotit.Umbli disperat de un an de zile dupa fata asta si am impresia ca o faci de oaie de nu poti nici prieten sa ramai cu ea.
Si eu am avut o relatie de cativa ani dupa cum bine sti pe care am terminat-o acum 2, dar am ramas prieteni.Mi-a spus ca mai are sentimente pentru mine, nici el nu are o relatie inca da intelege ce e ho si ce nu se poate.Intelege si tu asta si trezeste-te o data ca nu te vrea si punct.Gaseste-ti si tu o ocupatie sau o pasiune si lasa iubirile astea deoparte.

| Andreeush a răspuns:

Nu prea e normal, a trecut totuși un an de atunci.
Cât ar trebui să mai treacă?
Mai ai poze cu ea?
Dacă da șterge-le, trebuie să faci un pic de efort și să lași totul în urmă.
Încearcă și ajutor profesional dacă consideri că te-ar ajuta.

| ℓαυяα a răspuns:

Sunt relații care ne marchează uneori. Dacă încă o iubești, de ce nu incerci sa reiei legatura cu ea? Dacă ea nu își mai dorește e timpul sa treci peste.

| Sofer a răspuns:

Trebuie sa treci peste.