| anonima1995 a întrebat:

Stiu ca un efect al anticonceptionalelor, in unele cazuri, este cresterea sanilor. Am auzit ca, chiar daca sanii cresc datorita anticonceptionalelor, la un moment dat dupa incetarea tratamentului, vor reveni la marimea lor de dinainte. Este adevarat? Va rog lasati comentariile stupide la o parte. As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns din proprie experienta.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

N-aş putea să-ţi spun sigur, dar am văzut vreo 2 fete/femei aici pe TPU. care au spus că după întreruperea tratamentului cu anticoncepţionale sânii au revenit la mărimea iniţială!

Îmi pare rău că nu am reţinut numele acelor fete...

Oricum, situaţia DIFERĂ de la fată la fată ( fiecare organism reacţionează diferit ) - NU e obligatoriu ca şi în cazul tău să se întâmple aşa!

2 răspunsuri:
| McSergio91 a răspuns:

In cazul anticonceptionalelor nu sunt asa bine documentat. Dar, din cate stiu de la alte prietene astea ti le recomanda medicul tau de famile sau medicul ginecolog, nu iei tu ce anticonceptionale iti trec tie prin cap sau ca-ti place ambalajul si etc. Iar faza cu sanii, nu am intalnit ca sa-ti creasca sanii si apoi sa revina la marimea lor de la inceput dupa incetarea tratamentului. Mi se pare o aberatie! Poate ti se lasa sanii, in cel mai rau caz?
Asta-i parerea mea, sper sa te lamureasca mai bine o fata.

| Oana92 a răspuns:

Din proprie experienta iti spun ca nu, nu se intampla asa ceva. Singura chestie e ca in timp ca iei anticonceptionale sunt si mai umflati si mai tari si dupa ce termini cu pastilele nu o sa mai fie asa, poate de asta o sa-ti para mai mici. Sanii se microseaza doar daca slabesti mult si ai tendinta de a pune stratul de grasime in partea superioara a corpului.
Tot din experienta iti spun sa faci exercitii pentru sani cand incepit tratamentul pentru ca vor creste brusc, vor solicita muschii si se vor lasasad. Si tot din experienta iti spun ca daca nu iei anticonceptionalele pentru o problema serioasa de sanatate mai bine le lasi. Prezervativul nu mareste sanii, dar nici alte probleme nu creaza!