| RAY a întrebat:

Stiu ca va innebunesc cu întrebările mele si imi pare rau, dar uite ce am patit am vorbit cu mai multe fete de pe TPU care spuneau ca sufletul conteaza, imi spuneau ca sunt atrase de caracterul meu si de personalitatea dar cand le-am trimis o poza cu mine s-a dus naibi toata atracția sufleteasca, ce sens are minciuna asta cu sufletul? nu credeti fetelor ca cauzati suferinta prin asta, e logic ca te simti aiurea cand esti respins de sexul opus

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aspectul fizic conteaza. Prima data cand te uiti la o persoana ce vezi? Sufletul? Asta e o prostie. Si de mine rad colegii ca sunt grasa, am parul lung. (De ce nu te tunzi? Arati ca o vaca. Imbraca-te altfel, arati ca un baiat). Iar prietenii ce zic? Ca arat bine, am ochi frumosi si cineva o sa ma placa asa cum sunt. Astea-s vrajeli. Lumea te judeca. Iar fetele care ti-au spus ca sunt atrase de suflet mint. Mai intai te uiti la fizic si apoi daca baiatul trece de "criteriile" impuse o sa iasa cu el. Si cred ca asa faceti si voi, baietii, cu fetele. Mereu aud "e dragut dar e sarac", "ai vazut ce masina are?", "are patratele si ochi albastrii", "nea, are dacia. Eu vreau audi.". Sau la baieti: "ce cur are", "am tate mai mari decat ai tu", "e prea cracanata", "ce fel merge asta", etc.

32 răspunsuri:
| RAY explică (pentru BlackRose03):

Asa e suroiara mica

| Alex99999999 a răspuns:

Hstbsgnhwtjetjsfbsfiu