Cea mai mare razbunare e indiferenta. Continuati viata ca si cum nu ar fi intrat si nu ar fi iesit niciodata baiatul care te-a facut sa suferi din viata ta.
Iesi cu prietenii, cand il vezi nu te uita la el, zambeste, tine mereu capul sus si fii mandra de tine.
Cine stie, poate intr-o zi, mai curand de cat crezi, vei cunoaste un baiat care te merita, te iubeste si care te respecta. Asteapta-l pe baiatul acela si nu-ti mai pierde timpul cu baieti fara pic de inima.
Lui nu i-a pasat ca te-a parasit si ti-a rupt inima, tie de ce sa iti mai pese de el? Uita-l. Scoate-l din inima si din capul tau. Maine e o noua zi.
Si nu uita, daca esti indiferenta si areti ca nu iti pasa, il va macina mai mult decat crezi.
>
Lostinbubble cred ca tu dai cele mai bune sfaturi sau macar te intereseaza sa dai un sfat.Ci nu sa razi de cineva. Ms pentru sfatu dat mie
. Cu placere.
N-are rost sa incerci sa te razbuni..pentru ca se intoarce roata! Si, crede-ma, stiu foarte bine ce vorbesc! Si eu am incercat sa ma "razbun" pe fostul si dupa aia s-a intors roata, adica el s-a imprietenit cu baiatul de care-mi place mie acum!(si inainte de asta, cei doi nici macar nu se cunosteau)Deci...stai linistita, indiferenta doare cel mai tare!
Fii cu cel mai bun prietenallui....sau cu alt amic de al lui...si eu vr sa fac la fel cu,, fostul,, muhaha funda?
Eazbunarea e arma prostului, sincer . Dar totusi daca vrei sa-i arati ce ai pierut mai intai schimba ceva la tine ca sa i se para ca ai ceva nou ceva ce el nu stie ce este ar ar vrea sa stie.Schimbati coafura sau garderoba sau machiajul sau toate trei daca se poate. Si fii indiferenta cu el! Asta o sa-l faca sa devina interesat de tine pentru ca vede in tine ceva nou.
Implica-te erotic cu cel mai bun prieten al lui (chiar mai multi daca are). sau, daca nu te deranjeaza, cu sora lui sau ceva similar
Paaaai cea mai buna idee ar fi urmatoarea : lasa-l in pace nici macar sa nu il mai cauti, fi tot timpul aranjata, imbraca-te sexy, in caz ca il vezi saluta-l frumos si zambeste-i, iesi cu prietenii distreaza-te. Nu are rost sa plangi pentru ca este un nimeni in drum si nu merita sa iti irosesti lacrimile pentru asemenea baieti, ce-i al tau e pus deoparte. Parerea mea este ca indiferenta doare cel mai tare.