anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca ve-ti incepe sa judecti sau sa vs bateti joc, dar totusi am nevoie de sfatul vostru. Sunt fata si am 14 ani. Ma excit foarte repede si "joaca hormonii in mine„ Intrebarea mea este: pot sa incerc sa ma masturbez? Va durea? Care sunt consecintele? Va rog sa-mi raspundeti si sa nu va bateti joc de mine

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

Nu! pentru-ca mai rau faci, o sa ajungi dependenta daca faci asta, in schimb ai putea sa iti consumi energia altfel : Fa sport, miscare multa, ceva efort fizic orice, asta poti face in momentele cand te exciti sau hormonii isi fac de cap happy

5 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

E varsta ..de aia simti ca explodezi si ai nevoie de un partener, eu zic sa iti potolesti apetitu pentru ca abia ai facut buletin. chill

| LineGuide a răspuns:

E totusi o varsta potrivita, si masturbarea te poate tine departe de sex, deci daca tu te simti in stare, fa-o!

| feraryyy78 a răspuns:

Varsta pubertatii are si consecintele ei, iar aceste pofte sexuale sunt unele dintre ele.

| darialdoctorlav a răspuns:

Baga tare!

| WeslyEric2013 a răspuns:

Daca poti? trebuie sa o faci ai sa vezi mai incolo ca un om care se elibereaza de toate tensiunile este un om linistit calm si nu face totul la repezeala