Sa aiba rabdare.Atunci cand refuzi o invitatie la el, sa se poarte EXACT la fel ca si pana atunci. Daca nu iti face propuneri de genul asta nici nu mai e cazul sa crezi ca vrea doar sex.
Pai uite, de exemplu, daca tu esti cea din fotografie, eu nu te iubesc, insa vreau sa ajung cat mai repede cu putinta in patul tau. dupa..., nu stiu, poate ca am sa-mi mai revizuiesc anumite sentimente.
Daca ii spui NU, nu vreau sa ajung la tine in pat si continua relatia cu tine si iti dovedeste iubire e clar ca e potrivit
Aceste lucruri le poti descoperi doar tu, este in zadar sa ceri date exacte, difera de la persoana la persoana. Daca te iubeste sau nu, iti poti da seama dupa felul in care te priveste, te saruta, cat de atent este cu tine, daca asculta cuvintele tale, cat de mult conteaza acestea pentru el, cat este dispus sa faca pentru tine...etc. Este o diferenta destul de mare intre un baiat care te place si unul care vrea sa ajunga in patul tau. Si apoi... este indicat sa astepti o perioada de timp, in cazul in care iti doresti relatie serioasa, inainte de a intretine relatii sexuale cu el.
Nu poti fi niciodata sigura.Sentimentele se pot schimba.Supune-l la probe. Cere-i ajutorul si vezi cat e de saritor. Spune-i ca bunicul are de sapat un sunt si trebuie sa-l ajuti, de exemplu.Provoaca-l sa te insoteasca la doctor, sa te ajute sa zugravesti, sa repari ceva.Vezi sa nu intre pe TPU ca te deconspiri.Succes.Mira
Nu poti fi niciodata sigura.Sentimentele se pot schimba.Supune-l la probe.Cere-i ajutorul si vezi cat e de saritor.Spune-i ca bunicul are de sapat un sant si trebuie sa-l ajuti,de exemplu.Provoaca-l sa te insoteasca la doctor,sa te ajute sa zugravesti,sa repari ceva.Vezi sa nu intre pe TPU ca te deconspiri.Succes.Mira
@mira- , cum adica sa mearga sa sape un sunt, sau sa-i zugraveasca casa numai pentru ca nutreste anumite sentimente pentru ea. m-am prapadit de ras.deci,asa gandesc fetele din ziua de azi, daca ma iubeste, imi sapa gradina, imi uda florile, merge cu mine la piata, sapa santuri..., dupa..., mai vedem noi.ai foat tare, sincer. mi-a placut.asa-i trebuie bietului baiat daca se baga unde nu trebuie.
Buna
pai daca te iubeste ti-o dovedeste... si e imposibil sa nu iti dai seama ce anume vrea de la tine
Poi. e atat de amabil cu tine...foarte grijuliu...si daca spui NU. pac ti-a si dat cu shutu`.asta inseamna ca doar sexu`-l interesa.
Daca inca mai continua sa fie cu tine, si nu-l intereseaza aspecul asta...inseamna ca intr-adevar te iubeste
Bună.
Dacă îl refuzi și el continuă să-ți facă curte - să te scoată în oraș, la film, discotecă, la plimbări sub clar de lună, îți face cunoștință cu prietenii și părinții lui, nu te presează cu sexul, este comunicativ, îți face mici surprize spontane și pe neașteptate, sincer, tandru, respectos, afectuos, îți spune supărările și bucuriile sale, te sună tot timpul, dă-i o șansă.
Pa, pa.
Buna.pai ca sa faci o deosebire in primul rand conteaza sufletul.si in al doilea rand daca dupa o anumita perioada iti cere sa te culci cu el...trage si tu concluziile.papa
AAA, nu am nici cea mai mica idee. Insa de fiecare data am nimerit-o bine! Foloseste-ti intuitia!
Daca vrea ca tu sa ajungi in patul lui, iti va cere asta.Nu va astepta sa te oferi.Si probabil te va chema de multe ori acasa la el...sau de fiecare data .si va veti intalni cand are el "timp"(chef), feriti de ochii lumii. Daca nu iti propune asta de la inceput si atunci cand o face este dispus sa te astepte, nu te forteaza si in plus iti si dovedeste prin fapte asta...inseamna ca te iubeste.Nu cred ca este asa dificil sa faci diferenta.
Stii draguto...asa intrebare pe multe fete le framinta.trebuie sa ei seama cum se poarta cu tine in fata prietenilor tai...baetilor le place sa se laude prietenilor ceva de genu:"ea e a mea"... daca se poarta frumos atunci pot spune ca sa stai kalma ca te stimeaza, si...chiar daca te vrea in pat ar fi deakord sa te ashtepte. dar iti mai spun una:nu exista baieti sa nu vree fete in pat... team pupat skumpa, si ai grija :* :X
Anonima17191 întreabă: