| crissz a întrebat:

Stiu pare absurd, dar uneori am impresia ca mai bine deloc decit fara el.Il iubesc de aproape 2 ani, dar in zadar. E mai mare cu 8 ani si ceva, eu am 15(aproape 16) el 24.Parca ne-am intilnit, asta numai eu asa credeam, el pe atunci se distra cu altele. E peste hotare, si credeam ca asta si ne incurca insa nu numai asta.Nu am avut relatii niciodata, si sincera sa fiu eram gata pentru el la asta, dar bine ca am inteles devreme ca el doreste doar sa se foloseasca.Nu am vorbit de mult timp, dar nu pot sa-l uit cum nu as fi incercat. Poate ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Alyceee a răspuns:

Zi-mi mereu in minte: "e un nesimtit, e un nesimtit..." si-ti trece. Daca nu trece, da-ti o palmawinking.

3 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Imi pare bine ca tiai dat seama ca vrea doar relatiilaughingSi chiar daca nu ar vrea doar sex aveti mentalitati diferite.Ai putea si tu sa iesi cu niste baieti de varsta ta.sa ii cunosti mai bine si daca o sa cunosti un baia dragut de aceeasi varsta cu tine iti garantez ca o sa uiti de el big grinbafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu intr-adevar, am patit si eu ceva de genu incearca sa mergi mai departe, incearca sa te gandesti ca ce e al tau e pus deoparte, e nevoie de timp sa treci peste. Mult noroc

| Legirl a răspuns:

Ar cam trebui sa nu iti mai irosesti timpul, o sa mai iubesti stai linistita, mama baietilor, totusi, n-a murit. Asa ca... tine capul sus si nu-i lasa pe toti sa se foloseasca majoritatea asta vor.