| madutza_5188 a întrebat:

Stiu un baiat care il plac si cat mai curand am aflat ca si el ma place... dar cu mine vb ca si cum as fii o fata oare care dar el are si va avea un loc special in sufletul meu...cu pretena mea cea mai buna vb despre toot si sunt geloasa ce sa fac?

4 răspunsuri:
| GenEu a răspuns:

Nu ai de ce sa fi geloasa, e normal ca el sa comunice mai mult cu prietena ta, deoarece pe ea o considera o amica, cu tine nu comunica si nu ti se destainuie asa mult pentru ca probabil, doreste mai mult de la tine decat o simpla amicitie.
Succes!

| Alexutzu_8327 a răspuns:

Pai fal si tu pe el gelos...nu stiu daca va functiona dar incearca, mai incearca si sa vorbesti cu el despre cat mai multe...

| MeGhosta a răspuns:

Amm...BAGA`TE PE EL!
vorbeste si tu mai mult cu el... spune-i ce simti tu pentru el si intreaba`l daca si el pentru tine la fel :p
ar fi mult mai usor!

| Mihai_3850 a răspuns:

Relaţile cu fetele pentru un băiat egzistă de 3 feluiri, de sex de prietenie si o fată specială de a iubi. Dacă el vorbeşte cu prietena ta despre tot atunci nai de ce te teme,, poate,, Dar fă tu primul pas. Fii gotărîtă treci de o dată la cel mai important nu înconjura spune-i ce ai pe inimă.
Exemplu.
Adresare catre el,,. Salut ce faci!? Cum la tine. Tu mă placi fiindcă eu te plac. Asteaptă răspunsul lui dacă răspunsul va fi pozitiv sărutăl.