| greenmile00 a întrebat:

Stupid...

intr-o plimbare cu autobuzu', un bosorog iti baga mana sub fusta. Care ar fi reactia ta?
Si cand ajungi acasa, gasesti o bancnota de 100 de dolari in chiloti! Ti-ai schimba parerea despre bosorog? laughing)

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Asta e filosofie elaborata de omul modern, ah?laughing Pe principiul bancului:
-Domnisoara, daca v-as da un milion de dolari, v-ati culca cu mine?
-Da, sigur, de ce nu?
-Dar pentru 10 dolari?
-Vai, dar ce fel de femeie credeti ca sunt?
-Asta am vazut mai devreme, acum negociem pretul.

Nu, nu cred ca mi-as schimba parerea. Ce e nesimtit, e nesimtit, daca tinea mortis sa faca milostenie, imi dadea banii in mana.Sau poate mosu' e crestin d-ala fanatic si stii cum se zice, sa nu te lauzi cu binele pe care-l faci, atunci mosu' isi ascunde bunatatea sub masca unui nene pervers si libidinos.laughing Mosulica e de fapt un sfant, se sacrifica pe sine si propria imagine in societate pentru a face o fapta milostiva.laughing

12 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu, nu, nu.Nu ii caut lui scuze, gandesc in perspectiva. Daca voi ajunge si eu o batranica senila si imi voi confunda sotul cu flacaul ala cu fund bombat care sta in fata mea? Ce voi face atunci? Nu ma voi simti prost ca l-am judecat gresit pe mosulica? Desi e foarte probabil, senila fiind, sa nu-mi mai amintesc de acest episod al vietii mele.laughing

| Pacala a răspuns:

Daca as fi fata, mi-as face abonament pe traseul autobuzului aluia. Ies in castig sigur. tongue

| paramore a răspuns:

Ce rahat cu prune sf cu dolarii? macar de ar fi euroi sau sterlinelaughing
oricum un pumn in nas il are
da nu ajunge el cu mana acolooh go onsnt vigilenta

| nana a răspuns:

Buna, baiatul care este chel, dar de fapt nu e. laughing
M-ai päcalit o data, a2-a oara nu o mai faci. Sac, sac, nu vreau sa-ti raspund, dar ma voi amuza de raspunsurile ce le vei primii.
happy Pup si succes.

| Andru1996 a răspuns:

Esti cam nebunlaughing

| adrian_3467 a răspuns:

Tare intrebarea, sunt sigur ca majoritatea nu ar reactiona pozitiv, nu ca ar fi cazul sa reactioneze pozitiv de altfel.

| BlackPrincessBitch a răspuns:

Am vazut celelalte intrebari ale tale...toate`s stupidetongue...serios

si mi se pare enervant cum tot scrii stupid...deci la toate tot asta ai scris x( STUPID

deci crede-ma este foarte enervanttongue

BlackPrincessBitch happy

| greenmile00 explică:

@nana... domnisoara care de 21 de ani nu mai esti domnisoara, da e totu relativ, as putea sa ma rad in cap acum doi ani, dar iar este totu relativ laughing)

@roxana : da tu de ce ii cauti scuze? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Delee a răspuns:

In primul rand, nu ar apuca bosorogu sau nici macar tinerelu sa bage mana sub fusta mea, in primul rand pentru ca nu le-as permite, in al doilea rand pentru ca nu port fuste in autobuz si in al treilea rand pentru ca nu merg cu autobuzu.Hai ca imi plac intrebarile tale stupidelaughing. Ma distrezi.Mai ai?

| Cris3584 a răspuns:

In mod normal nu port fuste insa incerc sa-mi imaginez, What if? happy
In primul rand mi-as schimba parerea despre mine:totusi port o fusta atat de scurta ce permite unui mos un astfel de gest. dar de fapt, purtand o fusta atat de indecenta, intr-o plimbare cu autobuzul, nu as avea intelepciunea necesara incat sa realizez asa ceva. Mai degraba mi-ar parea rau ca nu i-am bagat eu mana lui sub fusta mea inca o data pentru a merita bancnota laughing

| Luciana_7235 a răspuns:

Beton! Cum ce reactie sa am?!?! As pleca de acasa si m-as urca in acelasi autobuz!