Asta e filosofie elaborata de omul modern, ah? Pe principiul bancului:
-Domnisoara, daca v-as da un milion de dolari, v-ati culca cu mine?
-Da, sigur, de ce nu?
-Dar pentru 10 dolari?
-Vai, dar ce fel de femeie credeti ca sunt?
-Asta am vazut mai devreme, acum negociem pretul.
Nu, nu cred ca mi-as schimba parerea. Ce e nesimtit, e nesimtit, daca tinea mortis sa faca milostenie, imi dadea banii in mana.Sau poate mosu' e crestin d-ala fanatic si stii cum se zice, sa nu te lauzi cu binele pe care-l faci, atunci mosu' isi ascunde bunatatea sub masca unui nene pervers si libidinos. Mosulica e de fapt un sfant, se sacrifica pe sine si propria imagine in societate pentru a face o fapta milostiva.
Nu, nu, nu.Nu ii caut lui scuze, gandesc in perspectiva. Daca voi ajunge si eu o batranica senila si imi voi confunda sotul cu flacaul ala cu fund bombat care sta in fata mea? Ce voi face atunci? Nu ma voi simti prost ca l-am judecat gresit pe mosulica? Desi e foarte probabil, senila fiind, sa nu-mi mai amintesc de acest episod al vietii mele.
Daca as fi fata, mi-as face abonament pe traseul autobuzului aluia. Ies in castig sigur.
Ce rahat cu prune sf cu dolarii? macar de ar fi euroi sau sterline
oricum un pumn in nas il are
da nu ajunge el cu mana acolosnt vigilenta
Buna, baiatul care este chel, dar de fapt nu e.
M-ai päcalit o data, a2-a oara nu o mai faci. Sac, sac, nu vreau sa-ti raspund, dar ma voi amuza de raspunsurile ce le vei primii.
Pup si succes.
Tare intrebarea, sunt sigur ca majoritatea nu ar reactiona pozitiv, nu ca ar fi cazul sa reactioneze pozitiv de altfel.
Am vazut celelalte intrebari ale tale...toate`s stupide...serios
si mi se pare enervant cum tot scrii stupid...deci la toate tot asta ai scris x( STUPID
deci crede-ma este foarte enervant
BlackPrincessBitch
@nana... domnisoara care de 21 de ani nu mai esti domnisoara, da e totu relativ, as putea sa ma rad in cap acum doi ani, dar iar este totu relativ )
@roxana : da tu de ce ii cauti scuze?
In primul rand, nu ar apuca bosorogu sau nici macar tinerelu sa bage mana sub fusta mea, in primul rand pentru ca nu le-as permite, in al doilea rand pentru ca nu port fuste in autobuz si in al treilea rand pentru ca nu merg cu autobuzu.Hai ca imi plac intrebarile tale stupide. Ma distrezi.Mai ai?
In mod normal nu port fuste insa incerc sa-mi imaginez, What if?
In primul rand mi-as schimba parerea despre mine:totusi port o fusta atat de scurta ce permite unui mos un astfel de gest. dar de fapt, purtand o fusta atat de indecenta, intr-o plimbare cu autobuzul, nu as avea intelepciunea necesara incat sa realizez asa ceva. Mai degraba mi-ar parea rau ca nu i-am bagat eu mana lui sub fusta mea inca o data pentru a merita bancnota
Beton! Cum ce reactie sa am?!?! As pleca de acasa si m-as urca in acelasi autobuz!