Buna, pai poti vorbi despre orice, despre diferite subiecte, important e sa fi sincera si sa fi tu insuti... poti vorbi despre muzica, filme, scoala, familie, hobby-uri, viata, etc.Important e ca discutia sa fie pe placul amandourora, sa aiba o buna comunicare, mai un zambet, o gluma buna, dar sa fie totusi cu bun simt, in rest sa lasi sa vina totul de la sine, subiecte sunt destule.
Daca este prima voastra intalnire discutati despre voi, dati-va detalii unul despre altul, cu ocazia asta mai povestiti si cate o boacana din copilarie sau mai recenta si numai stiu
Prima intalnire e cea mai nasoala.Trebuie sa insiri chestii despre tine si sa fii atenta sa nu faci vreo gafa. Dar dupa ce e sparta gheata, totul va functiona de la sine. Vorbiti despre familie, despre prieteni comuni(fara a o da pe barfa, insa) despre evenimente generale
"Sa vezi ca aseara m-am uitat pe un filmulet pe YouTube cu Morga, era fain i taiau pe aia de mama focului. le taiau matzele si capu. a fost tare.si despre tine ce-mi poti spune? "
Afla cat mai multe lucruri ce le a-ti putea avea in comun, hobby-uri, alte pasiuni. Daca ai putina imaginatie, gasesti imediat pe loc subiecte placute. Poti vorbi daca vrei ceva mai picant, despre fostele, relatiile din trecut.
Fi SMART! Lasa partenerul sa sai exprime dorinta de a discuta un subiect anume. Daca nu ti convine subiectul, pur si simpl, schimba l cu unul pe care il agreezi si pe care te simti stapana. Dar evita, pe cat poti, discutziile cu tenta sexuala! Altfel te va crede o usurateca!
bobo450 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: