E complicat. Pe vremea parintilor nostri, moral era s-o faci abia dupa casatorie. Acum lucrurile s-au mai schimbat, fiindca tinerii au inceput sa amane tot mai mult momentul cununiei. Eu cred ca e moral s-o faci, atunci cand simti ca ai gasit persoana potrivita. Desigur, mai e si problema maturitatii... fiindca un copil de 14-15 ani, se poate sa creada ca iubeste... dar in realitate, sa fie mai mult o iluzie. Prin urmare, varsta inceperii vietii sexuale trebuie sa fie mai maricica (ca sa fii mai copt si sa stii ce e cu tine)
La 17 ani e perfect...sincer eu am inceput-o la 15 si nu am nici un traumatism ceva
Mă, nu e nimic de lămurit pentru că părerile sunt împărțite...
Fizic este bine peste 18 ani, psihic e mai greu pentru că poate să fii împăcată cu ideea inceperii vieții sexuale la 20 de ani de exemplu și nu la 18 ani, ceea ce este moral., imoral ar fi dacă ai gândi la 14-15 ani că ești pregătită și tu de fapt nu ești din niciun punct de vedere.
Buna. La fel ca tine sunt un adolescent, lipsit de experienta. Parerea mea este sa astepti sa primesti raspunsuri de la niste adulti intelepti responsabili si de ce nu calugari ca sa iti zica ce sa faci cu viata ta. Succes!
Eu am facut-o la 17 ani jumate si regret.Eram pregatita fizic dar am gresit persoana, m-am grabit si acum sunt cu un baiat minunat care ar fi meritat el sa fie primul...Gandesti foarte bine, cu cat mai tarziu cu atat mai bine pentru ca esti suficient de matur/ matura sa realizezi daca persoana respectiva chiar merita sau nu sacrificiul asta.
Viața sexuală ți-o începi când te simți pregătit .....nu la 13-16 ani așa cred eu...
anonim_4396 întreabă: