| VladStef a întrebat:

Sufar de ejaculare rapida.medicul mi a spus ca se trateaza mai dificil deoarece e ceva ereditar.m am gandit ca toate eforturile de abtinere in timpul partidei o poate deranja. Daca ii fac sex oral inainte si dupa poate fi multumita de prestatia mea. Nici eu nici ea nu am deschis subiectul ca sa nu intram in panica.

Poate ca va trece in mod natural chiar daca e mai dificil insa intrebarea este daca sexul oral e suficient pentru a se simti implinita si satisfacuta.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, sexul orla nu este suficient, dar o femeie care te iubeste, se va sacrifica cativa ani pentru ca tu sa te vindeci. Poate obtine astfel ceva placere, care, alaturi de promisiune vindecarii tale, va fi suficienta daca te iubeste.

| VladStef explică (pentru Brigaela):

Cativa ani? Ma gandeam ca 6 luni maxim un an

| Brigaela a răspuns (pentru VladStef):

Nu o sa dispara atat de repede, in 6 luni vei incepe poate sa simti primele mici imbunatatiri.
Trebuie sa discuti cu partenera ta, fiecare femeie reactioneaza altfel. Poate si ea are dificultati in a obtine orgasm vaginal, si atunci frustrarea ei va fi mai mica. Sau poate are mai multa experienta si stie sa abordeze mai intelept decat tine problema. daca te panichezi si vrei rezolvari rapide, vei reusi sa ingreunezi si mai mult problema. Nu trebuie sa iti formulezi termene, mai ales unele extrem de scurte, trebuie sa lasi lucrurile sa curga ed la sine, sa nu fii dezamagit daca rezultatele se instaleaza lent. gandeste-te ca vei fi activ sexual in jur de 30 de ani, 2-3 ani nu sunt asa de mult, tinand cont de cat timp aveti in fata. Un cuplu fara probleme ajunge la deplin consens sexual si satisfactie maxima in cam 6 luni de activitate sexuala, este evident ca la voi va dura. dar cu intelepciune, dragoste, sinceritate si fara sa va panicati, veti fi bine. Nu zic ca n-o sa fie momente mai dificile, dar cu siguranta nu unele foarte dificile. Nu ai motive de panica, mult calm si incredere, le veti rezolva impreuna pe toate daca va iubiti.

| neutrino a răspuns:

Daca doresti sa experimentezi cu o fata sexul oral, este bine sa-i oferi tu primul, de cateva ori, aceasta placere.

Răspuns utilizator avertizat