| Mellyssa999 a întrebat:

Sufar in continuare dupa un baiat pe care il iubesc enorm de mult si el zice ca a incercat sa ma iubeasca si aseara mi-a trimis un sms in care imi zicea : ma bucur ca te intelegi cu alex (alex fiind prietenul lui ) cine stie ce o fi intre voi mai incolo. Doamne ajuta. Voi ce ziceti intr-o seara am vrut sa fug de acasa si sa merg la el :X nu mai rezist mult chiar nu stiu ce sa fac as da oriice sa mai fie cu mine!

P. S. am 16 ani!big grin

Răspuns Câştigător
| alinutza99 a răspuns:

Prin asta trec si eu sad.

ti-a trimis mesajul pentru ca ii mai pasa de tine si e gelos. daca nu ii pasa nu iti trimitea nimic...

de ce nu il intrebi daca ii mai place de tine? sau incearca tu sa faci ceva sa revina la tine. spune-i ca il iubesti.arata-i.

2 răspunsuri:
| alissya a răspuns:

Trebuie sa fii sigura ca e gelozie (mesajul acela)
si cum adica a incercat sa te iubeasca?
nu inteleg.eu zic sa incerci sa discuti cu el, si nu fa prostia sa fugi de acasa la el, nu lasa nu baiat care ti. a spus ca -a incercat - sa iti ia mintile nu are suns ai 16 ani esti tanara ft tanara ai timp pentru baieti si el e clar ca nu stie ce vrea daca a spus asta!
discuta cu el inainte sa iti dai seama care e problema de fapt, spune. i sa te lamureasca, te inteleg ca ti-e greu pentru ca il placi sau tii la el(ma rog) dar daca nu afli care e problema asa o sa traiesti si in continuare!
daca o sa vrea sa fie cu tine vine el singur ca dragoste cu forta nu se poate, daca vezi ca nu are rost asta e, nu mai incerca cine stie poate o sa ii para rau pana la urma si poate atunci o sa fie prea tarziu!
iti urez bafta :*

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Cati ani ai?