| alexandru_4652 a întrebat:

suna ciudat, daram o problema si m-am gandit sa apelez la voi.
am iesit zilele trecute cu fosta mea iubita totul a mers ok ca simpli prieteni. acum eu am ocazia sa incep o relatie cu destule fete simpatica foc. numai ca. simt ceva pentru fosta... si nu stiu daca si ea simte acelasi lucru... si oarecum simt ceva pentru fiecare in parte cum as putea afla care imi place cel mai mult?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi care te atrage cel mai mult si la aia te duci

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Simţi ceva pentru fiecare în parte. Vorbeşte cu fosta dacă consideri că pentru ea simţi ceva mai mult şi întreab-o direct dacă vrea să reluaţi relaţia. Ca să afli care îţi place cel mai mult, gândeşte-te la ele şi ai să vezi singurel. Oricum sunt nişte jocuri de copii.

| cristina a răspuns:

Pai odata ce e fosta...depinde cat timp ai stat cu ea si cat de mult v-ati iubit
cel mai bine ar fi sa vorbesti deshcis cu ea intreab-o daca si ea mai simte ceva pentru tine. e cea mai buna solutie decat sa stai mereu sa te gandesti oare o mai tine la mine oare se mai gandeste la mine
ea iti va rapsunde sincer si atunci vei sti ce ai de facut.
gandeste cu inimawinking
viata merita traita
chiar daca... e greu
cateodata
cel putin la minecrying
oricum succes tie:*

| Miu_6243 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu fiecare in parte.Asa iti poti da seama ce simti pentru fiecare si normal sa ti intrebi fosta prietena daca mai simte ceva pentru tine.Bafta :*