Gandeste'te ca daca vei fi cu primul, poate il vei pierde pe al doilea (sau poate veti ramane prieteni, dar ii va fi foarte greu), si mie, sincer, mi se pare o chestie infantila sa-ti reproseze ca vorbesti cu cineva (asta inseamna ca nu vei ai avea voie sa vorbesti cu nimeni daca vei fi cu el?), si mai gandeste'te ca, daca e asa apropiat de toate fetele, vor aparea mai repede scorpii care vor incerca s ase bage intre voi, deci pune'ti intrebarea : Va rezista relatia voastra?
Al doilea pare genul de baiat dulce, care nu ti'ar face nimic rau intentionat. Gandeste'te ca baieti ca el se gasesc greu, dar exista riscul sa te plictisesti sa-ti dea tot timpul dreptate, adica sa se comporte ca un mic catelus.
Pune'ti ordine in ganduri, si compara'i din cea mai sincera perspectiva, si'ti vei da seama. Incearca sa-ti dai seama la cine te gandesti cel mai mult dintre ei cand nu e niciunul cu tine.
Fi sincera cu tine, ca sa poti fi sincera cu altii.
Ai grija de tine!^^
Da.PAREREA MEA e ca nu trebuie sa te gandesti la primul si sa stai cu al 2-lea.Nu stiu de ce romanul ii poarta de grija mai mult altuia (in cazul tau primul) decat isi poarta lui.