Sa te culci cu directoru si il santajezi ca le spui parintilor daca nul da afara pe profu de fizica
Esti "loco"?
E "bunaciune" profu asta' al tau?
Te-ai culcat cu el ca sa treci la fizica sau sa iti dea un 10?
In concluzie, nu esti sanatoasa fato
Pune-o cu el inca o data!
Doar n-o sa il lasi sa-ti scape?
Nu uita, penisul lui are 20 de cm.
In conditiile in care ar fi adevarat ce spui trebuie sa-l refuzi foarte ferm. Nu te poate santaja, mai degraba tu l-ai putea santaja pe el. Nu stim exact ce slabiciune de moment ai avut, dar cert este ca ai nevoie de ajutor specializat. Daca tu consideri ca parintii tai sunt suficient de deschisi sa te asculte vorbeste cu ei prima data, daca nu, vorbeste cu dirigintele tau intre patru ochi si apoi vei ajunge sa vorbesti intr-un cadru organizat si cu parintii tai despre acest subiect. Exista psiholog al scolii? Daca da, vorbeste si cu el. Daca taci si tii in tine, acest lucru nu poate decat sa te afecteze pe termen lung si sa iti produca sechele cand vei fi mai mare. Tacerea si tainuirea unei astfel de situatii nu este o solutie.
Ai innebunit nu am vazut asa ceva decat in filme :O cred ca ai ceva cu capu...te-ai bagat singura in C***T singura te scoti!
Wow da ce ai vazut la el? cu unu app de varsta ta nu ai vrut daca tot vroiai neaparat? ma rog treaba ta. nu are cu ce sa te santajeze el pe tine, dimpotriva daca se afla va avea multe probleme fi si tu tare in gura cu el si santajeaza`l tu pe el. sa vedem daca mai zice ceva si ar putea face si inchisoare deoarece esti minora. da vezi ce mai faci si tu acum!
Nai ce face *? de ce faci glume de astea sa fim serioase nimeni nu crede ca te-ai culcat cu profu dde fizica omu ala poate sa aiba 30-40 de ani si se culca cu una de 14 ani. Termino cu glumele de prost gust
Daca e adevarat.il poti santaja. daca as fi in locul tau ce i`as face! parerea mea e ca nu trebuie sa ii amesteci pe parintzi decat daca e o situatzie ft critika si esti dispusa sa suporti consecintele fata draga eu l`as face sa isi dea singur demisia.
nu ti-ai mai gasit alta gluma? ).T/A e cu 16 randurii mai jos`! ar fi bine sa mergii acolo`! *ce gluma*
Cu ce anume te santajeaza? Oricum daca v a afla directoarea il v a da afara.
linarkfts întreabă: