Prietene, tu placi, nu iubesti, e o diferenta. Inca nu stii ce e iubirea, crede-ma. Din ce vad esti un infatuat superficial, ai tinut sa ne specifici ce "tare" esti tu. Baiete, barbatia nu se masoara in mușchi, ci in caracter. Dar tu esti baietel, pana la barbat mai este drum lung. Sugestia mea e sa iti vezi de scoala si sa lasi prostioarele si joculetele puerile de-a relatia, sunt de foarte prost gust. Din moment ce ii e scarba de tine, intrebarea nu mai are sens. Din punctul meu de vedere, nu e asa de "cool" cum o vezi tu; mie, din scurta descriere pe care ne-ai oferit-o, mi se pare banală, o mediocra cum poti intani pe toate gardurile.
Exact din acel motiv nu imi placea mie de ea in 5-8. Pentru ca era o,, vagaboanda", doar ca arata prea bine! Chiar are forme e inalta, nu are cosuri si are parul putin spre blond. E super-sexy.
La mine in clasa s-a intrat cu ultima medie de 9.84 si toate fetele de aici sunt niste tocilare infecte. Dar nu e problema ca invata bine, doar ca se vede dupa fata lor xa sunt tocilare. Au fetele deformate, pline de cosuri, fara forme, etc. Pur si simplu m-am saturat sa trebuiasca sa vad asa ceva in fiecare zi. Si de aceea am inceput sa renunt la ideea ca,, inteligenta e mai presus de frumusete". Pur si simplu acum mi se pare o idee stupida(si ti-o zice cineva care a luat 9.93 in examen si a mai si strans vreo 6 note de 10 in prima luna de scoala deja).
Chiar mi-e pofta de fete bune! Nu neaparat sa am vreo relatie cu ele, doar sa le vad macar...ahhh...bine ca macar din al doilea semestru se muta o gramada la noi in clasa, poate si niste fete mai ca lumea. Poate insfarsit o fata care sa si invete bine, si care sa si arate bine!