| allexia_9285 a întrebat:

Sunt alergica la machiaj. ce sa fac? vreau si eu ca orice fata sa ma machiez dar cand incerc mi se inrosesc ochii si ma usturacryingce sa facc

6 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Cumpara numai produse de foarte buna calitate.

| XK a răspuns:

@FucktheSystem ai un "inteligent" si un "folositor" de la mine pentru raspunsul tau...nici macar eu nu o spuneam mai bine. Dar totusi, nu te machia, vei fi mult mai apreciata daca esti naturalawinking pana la urma si machiajul este tot o forma de minciuna

| FucktheSystem a răspuns:

Răspunsul este banal, să nu te machezi.
Nu orice fată vrea să se macheze, eu una nu vreau, mi se pare de cele mai multe ori de prost gust și mereu am fost de părere că fetele naturale arată cel mai bine, cele care se machează nu arată mai bien ci doar mai fals mascându-și micile defecte care oricum nimeni nu stătea să le analizeze.

| devilll a răspuns:

Crezi ca daca te ascunzi ''sub o masca'' esti mai frumoasa?

| bsb a răspuns:

Buna Ale. Chestiile alea sunt chimice, facute din toate prostiile. Ochisiorii tai nu il suporta pentru ca... e normal. Esti putin mai sensibila la toate prostiile alea, decat celelalte fete. Incearca ceva facut din substante organice, si nu chimice. Sunt mai "curate" si sanatoase pentru pielea ta. Desi, fetele naturale sunt indoteauna cele mai frumoase si placute (fara suparare! )

| Natassha a răspuns:

Incearca sa postezi intrebarea si la ''Sanatate''.
btw, cum adica '' vreau si eu ca orice fata sa ma machiez '', nu te machezi pentru ca asa vrei tu?