anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt amanta. E foarte posibil sa fiu insarcinata cu el. Sa pastrez copilul daca testul va fi pozitiv?

20 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Da,fara discutie, deoarece stia la ce se poate astepta din momentul in care a fost de acord sa faceti sex neprotejat. Depinde si de tine daca doresti sa cresti un copil nascut din dragoste, iubire sau obligatie.Este doar alegerea ta.

| SkyPilot a răspuns:

Asta numai tu stii. Vrei sau nu un copil? Vrei sa cresti singura copilul lui? Vrei sa ii distrugi familia, eventual sa te ia pe tine? Risti sa ai un copil care nu isi va cunoaste tatal? Sunt intrebari la care numai tu poti sa raspunzi. Intoarce situatia pe toate fetele, ai timp pana in saptamana a 12-a.
Am vazut si intrebarea cu parintii... unde o sa il cresti? Si din ce?

| Ralucamih a răspuns:

Nu vreau sa fac avort! Nu vreau sa iau o viata... Iar daca nu va renunta in cealalta parte voi disparea din viata lui cu tot cu copil...

| SkyPilot a răspuns (pentru Ralucamih):

Deci stii raspunsul si singura. Imi pare rau pentru tine si mai ales pentru copil. Va va fi greu. Dar daca ai tarie de caracter, poti transforma ce pare acum un dezastru intr-o binecuvantare. Daca o sa il ai, iubeste-l din tot sufletul pe copil, ca el chiar ca nu are nici o vina.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Ralucamih):

Pana in saptamana a 6-7 a, sarcina se rezuma doar la o ingramadire de celule fara forma. Embrionul primar care seamana cu un mormoloc se formeaza incepand cu saptamana a 8-a fara a avea o forma apropiata de cea umana. Avortul facut in saptamana a 5-a sau a 6-a se poate considera o menstruatie provocata. http://www.copilul.ro/......11386.html

| e1xtz a răspuns:

Daca il pastrezibe treaba ta.
Daca isi lasa familia pentru tine, si vei deveni sotie, probabil alta va deveni amanta ulterior.
Asta ar fi ipoteza ce ar merita sa o traiesti practic.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Fereasca! Pai ma fataaaa, tu ne intrebi pe noi? Vai de copilul ala, daca te hotarasti sa il tii...
N-a fost greu sa il faci, nu?happy Intrebarea e daca esti pregatita sa iti asumi responsabilitatea faptelor tale.

| dreamgirl94 a răspuns:

Eu am o teorie, ca viata incepe dupa nastere.Este corpul tau iar legea iti da dreptul si obligatia sa alegi. Daca nu esti pregatita de o sarcina nu te lasa influentata de religie sau de acei inteligenti care inca cred ca avortul e crima.Este corpul tau faci ce vrei cu el. Daca ai conditia materiala necesara si dispozitia, du sarcina la termen fara griji.Dar daca ai indoieli mai bine nu.Ia decizia singura, sau cu mama ta, nu te lasa influentata de el.Mama de obicei da sfaturi bune

| pufulescu a răspuns (pentru Ralucamih):

Si cum il vrei creste singura te-ai gandit?
Esti cumva in Germania si alocatia copilului este pe la 300 de euro plus alte avantaje pentru mamele singure?

| Prezidentul a răspuns (pentru Ralucamih):

Sa iei o viata? Copilul ala nici nu s-a format bine, nu are identitate... Se vede ca nu ai facut scoala (Romania, ce sa ceri.) rolling on the floor

| peperonies a răspuns:

Buna Amanta, da, pastreaza-l. Avortul e crima si crima e pentru negri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru peperonies):

Pentru negri? cred ca traiesti intr-o lume pararela cu cea actuala amice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca idiotii care ti-au raspuns nu au nici pic de constiinta. Uite e rapspunderea ta, adevarul e ca tu stia riscul. Acum, te intreb: Vrei sa ai pe constiinta copilul? E si el o fiinta chiar daca in formare? Nici macar animalele nu-si ucid pui, dar vad ca utilizatori de mai sus sunt mai prejos ca o potaie raioasa. Draguta, iti zic sincer, nu se merita pentru nimic o crima. Da, va fi greu, insa cu putin noroc si efort, daca nu ai posibilitatea poti sa ii gasesti un camin bun. Poti chiar tu sa-i cauti parinti adoptivii in timpul sarcinii, cineva pe care il stii resposabil si dornic sa creasca copii, si iti zic sunt asfel de persoane, care vor copii si nu au, eu chiar cunosc un caz. Infine iti doresc toate cele bune si sa iei cea mai buna decizie. Dar nu uita: 0 VIATA E O VIATA INDIFERENT CA ARE 0 ZI O LUNA SAU UN AN! Bafta o sa ai nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ps: Mi-as dori ca geniile care au raspuns pro avort mai sus sa fi fost ei insisi avortatii era o zi mai frumoasa si nu imi strigau mie ziua.

| Emilian65 a răspuns:

Tu hotarasti ce vrei sa faci cu viata copilului tau. Eventual, intreaba-l si pe amantul tau ce vrea sa faca cu copilul lui. Poate il nasti si-l infiaza el.

| Ralucamih a răspuns:

Cum sa imi las copilul pe mainile altcuiva? Nu va ganditi ca nu am posibilitatea sa il cresc. Am! Doar ca imi va fi greu probabil singura si ma gandesc cand va creste ca o sa ma intrebe de tatal lui. Iar tu domnule care spui ca nu am scoala nu mai face afirmatii de care nu esti sigur. Chiar daca nu as avea scoala as fi sigura ca nu ai suflet in tine. Tu probabil te gandesti doar la placerea de moment nicidecum nu ti-ai asuma greseala daca ai fi in sitiatia asta. Decat sa faci afirmatiilr astea mai bine iti vezi de treaba ta.

| MihaelaQ a răspuns:

Asta depinde de tine. daca tu vrei sa pastrezi copilul e ok daca nu, poti face intrerupere de sarcina

| kyliejenner a răspuns:

Ne intrebi pe NOI?! Doamne, reevaluaza-ti prioritatile, femeie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În această situaţie ar trebui să ai o discuţie serioasă cu tatăl copilului.El poate refuza un copil rezultat dintr-un adulter, de fapt, sunt şanse mari să se întâmple acest lucru.Dar voi ştiţi cel mai bine. Dacă însă se dovedeşte astfel iar tu te hotărăşti să îl păstrezi indiferent, te poţi consulta cu un avocat în privinţa pensiei alimentare cu care să contribuie tatăl copilului la creşterea sa.
Dar indiferent de ajutorul său ori lipsa totală a implicării (asta vă decideţi voi), tu trebuie să te întrebi: dispui de timpul şi fondurile necesare creşterii unui copil? Îţi doreşti această responsabilitate? You know best.Baftă.

| AleisterHN a răspuns (pentru peperonies):

Că sigur albii nu comit crime, lasă tu morala asta de stăpân și aroganța că după cum gândești, tu servești pe alții, nu ești deasupra lor. Avortul este moral și nu este un infanticid. Foetusul nu este o ființă umană deoarece nu are conștiință de sine și nici nu este conștient de propriile experiențe psihice și fizice. Iar privind condițiile în care a conceput copilul ( de curvă care se întreține de pe urma bărbaților însurați) ar fi chiar o faptă bună să meargă și să facă avort.
Referitor la tine dragă, dacă tu ai avea conștiință ți-ai da seama că acel copil va crește fără să-și cunoască tatăl real, iar bărbatul respectiv ( care e mai josnic ca tine) o să treacă pe stradă pe lângă el și nici nu va avea habar cine e. Așa că fi demnă, nu distruge o familie, rupe această relație care nu-ți face bine nici ție și nici femeii cu care s-a căsătorit în caz că va afla vreodată, ia-o de la capăt și nu te mai încurca cu bărbați însurați. Crede-mă, în cazul bărbaților, înșelatul se poate manifesta doar cu trupul nu și cu sufletul, acest lucru înseamnă că nu te iubește, ai fost o distracție care să-l distragă de la monotonia căsniciei, dar crede-mă asta nu înseamnă că nu-și iubește nevasta, că sunt singură că nu-i dai tu de mâncare ș.a.m.d