Cui nu i-ar placea sa fie amanta?
bine, trepanatelor geloase si disperate dupa o relatie cu ala, si care au trepanalitati de mustrari de constiinta.
e mult mai palpitant sa fii amanta.
e misto sa ai secrete si sa te ascunzi.
in plus, femeile merita sa sufere, deci daca tu esti amanta, sunt sanse ca aia sa afle ca este inselata.
atunci, sa vezi satisfactie imensa.
deci nu gresesti cu absolut nimic.
cand ti se pune pata pe cineva, nu trebuie sa-ti pese ca e cuplat ssau casatorit.
toti barbatii prefera amantele in detrimentul aleia cu care e oficial.
dar absolut toti.
cine nu recunoaste, e un ipocrit colosal.
asta cu, sa renunte la aia oficiala ca sa nu o mai insele...e si asta o cretinitate imensa.
ca pana la urma, si in aia are un interes...sa-i slugareasca, sa dea bine in familie si in anturaj ca are pe cineva, si ce mai are el nevoie.
ce e oficial e boring.
o amanta reprezinta un refugiu, unde este el insusi, unde i se ofera ce nu are parte acasa, unde are nevoie de liniste, unde nu e futt la cap de o faptura trepanata.
Excelent raspuns
Ai dreptate, dar omul e facut sa aiba o diversitate sexuala ca societatea, religia ne minte asta e altceva, suntem ipocriti din cauza educatiei primite, societati
Ce faci tu nu este de condamnat, respect asteapta dupa ce plangacioasa pleaca la facultate (va vedeti pe ascuns pana cand pleaca) dupa iti faci de cap cu iubi ei fiindca se vor desparti dupa ce ii trece depresia si va strabate cearsafurile campusului universitar
Ești comic cu străbătutul cearceafurilor ești obsedat de aventriculara sa fiu sincer
Tu nu esti tarfa pentru ca nu isi inseli iubitul nici curva ca nu o faci pe banii o faci din placere sau ca simti ceva emotional, de vina e el el este o tarfa masculina nu o iubeste eu cu un asemenea personaj nu mi-as face iluzi ceea ce a facut cu aia va face si cu tine, daca isi place sexul asta e atat timp timp cat nu inseli pe vreun barbat e ok, eu spun ca barbatul e de vina pentru ca el inseala, adevarul e ca omul e divers deci a spune ca barbatul trebuie sa stea cu o singura femeie e nebunie curata in termeni biologi, un sfat numai visa cu ochii deschisi nu e un serios e doar o curva masculina atat
Nu știu care e problema ta generala, dar legata exact de ultimul caz, nu cred că e foarte mult de gândit și nu necesită remușcări și alte tâmpenii.
Cei doi voiau oricum să se despartă, rămâne cu ea până la admitere pentru că nu vrea ca despărțirea să-i afecteze bla, bla. Tipul e chiar ok, tu nu i-ai despărțit, aveți binecuvântarea mea.
Chestiunea în sine ar trebui discutată cu un om avizat, de exemplu un psiholog. Nu de alta, dar se pune altă întrebare, și anume: Ce nevoie psihologică îți satiface faptul de-a fi cu o persoană care are deja o relație stabilă?, iar ca să îți răspunzi la această întrebare, e nevoie de o altă întrebare: Ai fost înșelată? Cât de rău te-ai simțit? E posibil ca acest comportament să fie unul patologic, ca subconștientul să reacționeze defensiv în fața unei răni din trecut, astfel că tu iei tipi "luați" ca un fel de mecanism de apărare mental, tot una urmărind un fel de răzbunare inconștientă. Întreabă-te sincer de ce faci asta, iar când ai să afli răspunsul o să fi capabilă să cauți o relație în care tu să numai fi a 3 a roată.
Ce sa faci? Sa nu te legi niciodata la cap cu o relatie! Chiar tu ai zis, e mai palpitant sa fii amanta, cea care castiga in detrimentul sotiei/iubitei inselate!
Aha dar am sa îți pun si eu o întrebare
pentru ce te vrea arați bine? Sau ce ca nu înțeleg
Mă vrea ca iubită. Și da, arăt bine.
Bineînțeles ca tu zici ca arati bine dar eu cred ca nu ai forme deloc șî ăla erost ca se uita după din astea urâte asta e românia o tara de rahat femei urâte etc
Și tu nu ți la el? sau numai el te vrea
Nici nu știu de ce mă obosesc să-ți răspund, dar nu mă pot abține. Ți-aș lăsa aici un Facebook să vezi cu cine stai de vorbă, dar nu ăsta e scopul meu, să te fac pe tine să salivezi .
Aratatul bine nu concorda mereu si cu a avea/oferi super satisfactii, mai ales de lunga durata! Dupa epuizarea senzatiei de noutate, oare ce ramane?! Noua ne place sa mangaiem forme faine, dar in afara de asta, repet, ce ramane?! Amintiri?! O amanta are si bune si rele, depinde de multe variabile, mai ales ca e atat de usor sa simulezi...
Pai asta zic și eu ca sunt foarte pretențios și mă uit numai după din astea sexy dar ăla
e fraier ca se uita după din astea urâte ca tine și fii atenta în românia nu exista femeiî
frumoase
Aaa și draga mea Alexandra toate femeile se considera frumoase dar de fapt ele sunt urate cu spume eu nu mai din astea am văzut în Romania
Aoleu!