anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt asa puțin panicat asa ca pregătesc terenul.
Înainte sa veniți unii maturi ca vai imbeciluleee folosește prezervativul, sa știți ca l-am folosit dar l-am schimbat după, în fine, nu mai conteaza.

Întrebarea este dacă minora are peste 16 ani, poate beneficia de rețetă pentru avort medicamentos? Sa-mi spună și mie cineva de a făcut experienta sa. Pana mea, e gagica mea și vreau și eu sa știu ce se intampla cu ea dacă o sa facă. Vreau soluții și sfaturi nu morala ca ma f** la 17 ani ca unii dintre voi v-ați tras-o de la 12.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Dupa varsta de 16 ani, poate merge singura pentru a solicita intreruperea de sarcina.
Avortul medicamentos se face doar in cabinetul si sub observatia medicului, nu ii da cineva o reteta pentru acasa. Diferenta este ca nu se intervine chirurgical, dar avortul medicamentos se face doar pana in saptamana 7 de sarcina, calculata din prima zi a ultimei menstruatii, pe cand cel chirurgical se face pana in saptamana 14, calculata din prima zi a ultimei menstruatii.

Pe ce data a avut ultima menstruatie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Edit : fără acordul părinților. Vreau sa știu dacă se poate elibera reteta fără acordul părinților.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Citește ce ți-a scris floarea-soarelui are dreptatehappy