Bună.
De la 12 ani? Zi de zi? Interesant!
O femei nu este marioneta bărbatului. Dacă nu te mai vrea dă-i pace, nu este obligată să rămână cu tine.
Pa, pa.
Nu am cuvinte... sper totusi ca este o gluma. Ce poti sa stii tu la 12 ani? Nimic...Mai bine vezi-ti de scoala si lasa prostiile astea, ca nu ar trebui sa te ocupi cu asta la 12.
Tu de obicei ce visezi zici si la altii?la 12 ani ma? judeci ma ce zici? si daca ar fi adevarat exista manuela mai folosesteo si pe ea ca no sa te dezamageasca...auzi la elzilnic app se poate sti unde o faceai? in parc sau unde?
Asa mai, e-manuela zanele si printesele vor sa ne taiem...ba v-ati ticnit? fa o pauza baiatule, sa te mai rencarci si tu.
@tim are si "ea" un scop de e acolo, nu s-o chinuiesti ca pe o sclava(ma refer la ea, la p*tz*), decat sa-ti bati joc de ea. mai bine o tai si o dai la rate.
Prietene, in primul rand, 'am o prietena cu care fac sex** nu cu care facem sex, ca nu faci sex cu una singura fiind mai multe. in al doilea rand, cum adica simti nevoia? te crezi in sevraj gen? si la 12 ani. si crede-ma daca tu o vrei inapoi doar pentru sex, atunci. nu cred ca o sa-ti iasa.
Eu cred ca singura ta problema a fost ca nu ai ce intrebari sa pui)))...
Apropo sau mai bine zis nu ai avut cui sa-i povestesti visul).
Ooo sper ca glumesti
adica hei ai 12 ani... nu cred ca ai **** ci putulica... cu ce i`o baga`i?
asat`i o gluma
Bananacantareata87 întreabă: