| yonel321 a întrebat:

Sunt baiat am 14 ani. vreau sa stiu.deci.sunt am cunoscut o fata, prin intermediul prietenilor mei, si ma am foarte bine cu ea. ea are prieten, iar eu vreau sa fiu cu ea.afara cand iese cu mine si prieteni meii, eu o iau de mana, o iau d par, o mangai pe par, o iau de obraji.sunt singurul din toti baieti care ii face asa.si ea numi spune nimica. dar un prieten arata mai bine decat mine, adica e mai frumos decat mine. dar el nu face lucruri cum fac eu cu fata asta.adica el nu vb asa mult cu fata asta. dar arata mai bine decat mine.si mie teama sa nu-i placa de el, dar nu cred deloc.si as vrea sa stiu daca tot ma comport asa cu aceasta fata. pot sa fiu cu ea? adica daca tot o iau de mana, o mangai.toate cele. pot fi cu ea daca continui asa? adica daca o pup pe obraz,. intr-o zi o tineam de nas, iar ea ma muscat de mana, in gluma asa.eu i-am spus te musc de gat ai grija, dar ea a sp nuuuu ptc nu o sa mai ma lase mami afara.eu i-am spus de aia numai pot eu, te musc d gat. dar ea cica nu il las pe gagikamiu sa ma muste d gat, dar pe tine e ceva. n-am inteles faza asta. oricum eu vreau sa stiu daca tot continui cu gesturi din astea, o pot cucerii?

6 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu zic sa nu prea continui ca la un moment dat te va respinge. ea are prieten si tia zis nu insista,, lasao in pace daca ea te vrea iti va spune. dar nu o lua de gat sa o musti pentru ca nu-i va conveni. eu zic sa pastrezi doar amicitie cu ea nimic mai mult. poate ea tia permis asa dar acum nu trebuie sa abuzezi de chestia ca iti permite.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Depinde acum ce simte ea pentru tine si pentru. prietenul ei.Normal ar fi ca din moment ce are un prieten, toate micile locuri pe care le face cu tine, sa le faca doar pentru. ca se simte bine in compania ta si mai alungati monotonia.Se poate sa il placa pe prietenul ei pentru altceva (pentru. cum arata de exemplu) insa tu ii alungi monotonia.Iti recomand, printre micile nebunii pe care le faceti sa prinzi un moment in care sa o intrebi daca simte ceva pentru. tine, sau te priveste ca un f. bun amic.Mai intreab-o cum e relatia ei cu actualul prieten si in functie de ce iti spune poti spera.Cat timp nu ii displace comportamentul tau, tine-o tot asa, dar trebuie sa fii si serios din cand in cand.Succes!

| AnnaAbba a răspuns:

Nu ai nici o sansa! Eu zic sa nu te mai dai la ea in plus nu o faci cum trebuie si daca are prieten acela poate va afla si se va supara. Faci niste lucruri prostesti rau. Daca vrei sa cuceresti o fata nu o mangai pe par si din astea daca in alt fel la ea. Dar sa nu isi dea ea seama ca iti place de ea. Sper ca ai inteles ca nu este bine ce faci si daca o sa continui o sa o pierzi de tot.

| nustiunustiu a răspuns:

Interesanta povestea...continua asa...

| LimonadaXd a răspuns:

Mdeea`! Deci. SpuNei in Fata K'ti PlaCe de Eaa`! SpuNei k Vrei sa Fii Q Eaa`! si veZi daca senTimenTele sunt reCiprOc`! MollT NoroCk

| ion1999 a răspuns:

Ai sanse dar nu foarte mari fetelor le plac banii du-te undeva cu ia pa o pita la un film incearca