| varcolaccc a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani aproape 16 dar nu stiu cum sa imi fac prietena stiu ca pare ciudat ca la varsta asta sa nu fi stiut sa imi fac prietena sad? imi puteti da sfaturi despre fete sau cum sa le "seduc" sau chair fetele sa-mi spuna ce apreciaza la un baiat... am 1.75 inaltime, ochii caprui, parul shaten, 67 kg. ID meu :monsterkillcs ( deci ajutati-ma daca puteti cu niste raspunsuri )... Va multumesc

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Fi o persoana deschisa, fetelor nu le plac baietii incuiati la minte, timizi, retrasi. Baga-te in seama pe langa ea, acorda-i atentie, fi o fire amuzanta, spune glume, distreaz-o. Arata-i ca ai "****" si esti ceva mai tupeist.Si asa 50% din joc e facut. Restul depinde si de aspectul tau si daca esti genul acelei fete winking Sper ca ti-am fost de folos big grin

3 răspunsuri:
| andrada a răspuns:

Fi tupeist happy bine acum nici sa te duci sa-i bagi mana pe sub fusta laughing dar sa vorbesti cu ea, fetelor nu le plac baietii timizi.
P.S. majoritatea fetelor de 12-16 ani sunt moarte dupa justin bieber deci poti oricand sa.ti faci o freza de mop, pui o sapca si niste tennisi si gata. sa vezi cum lesina pustoaicele dupa tine laughing)

| DomnulZ a răspuns:

Ma gandesc ca la varsta ta vrei fete cu care sa te distrezi si sa te simti bine. In primul rand, cel mai important lucru este sa nu pari in ochii fetelor un disperat. Fetele tinere le plac provocarile, baietii care se lasa greu cuceriti- prefa-te ca esti indiferent si vor veni ele la tine!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Exact cum zice BaiatulAnonim, numa baiete, pentru el a fi mai greu partea cu bagatu in seama. SI varcolacule, nu exista o reteta de sedus fete, pentru ca ele nu trebuiesc seduse, nu trebuie sa te comporti special ca sa el faci sa te placa, din contra, sa fi deschis si sincer, dar asta nu ins sa aspteti sa incerce o fata sa " te faca " prietenu ei pentru ca asta no sa se intample niciodata