| AxlRose a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani si sunt frumos(nu imi place sa ma laud, dar sunt multe fete care ma plac) insa nu imi gasesc nicicum perechea.Vad in jurul meu multe cupluri fericite si imi doresc sa gasesc o fata pe care sa o iubesc. Ce sa fac? O caut eu sau va veni de la sine?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Asteapta pana cand te vei convinge ca de multe ori nu este suficienta numai frumusetea fizica.

4 răspunsuri:
| AndreYStaR a răspuns:

Esti prea tanar sa iti gasesti perechea. Poti place pe cineva, dar la varsta ta nu stii ce e 'iubirea'.

| TurboBoost a răspuns:

De multe ori, daca va placeti reciproc, va veni de la sine relatia..insa, trebuie sa inveti sa o ti langa tine, sa te placa, sa vrea sa fiti in continuare..altfel, te amagesti aiurea si nu ai decat de pierdut. asteapta pana o fata te va convinge ca ea este cea pe care o vrei, ai destul timp pentru asta, timp in care poti incerca cu cate fete vrei

| DeeaMarry a răspuns:

O sa iti dau o veste proasta: Nu e de ajuns sa fii frumos!
O fata care va accepta sa fie cu tine doar pentru ca esti frumos este o tipa imatura si superficiala, iar relatia cu siguranta nu va dura!
Va veni de la sine, dar trebuie sa inveti sa privesti dincolo de trup daca nu vrei sa te plangi pe aici ca toate fetele urmaresc tipi cu bani, masini si muschi.

| Zenithf a răspuns:

Ai 15 ani, nu-i stres. Iar in ceea ce priveste "perechea ta", cauta sa fii si tu ceea ce trebuie: "perechea ei".
Vezi sa stii ce vrei si ce trebuie sa dai intr-o relatie, ce vrea si perechea ta si ce da si ea in aceasta relatie.