Mă faci să mă simt mai rău decât sunt deja...
Eu nu vand sperante false, eu sunt sincer cu tine, trebuie sa te scimbi cumva sa vezi de potentialul tau adevarat
Eu.
Ce smecher si usor e sa stai sa te plangi de viata nasoala pe care o ai si sa irosesti timpul cu astfel de regrete, timp pe care l-ai putea folosi pentru a te dezolta tu ca barbat, ca om, si sa depasesti aceste momente.
"Pofta vine mancand", bine, nu e chiar asa, dar ideea e ca daca stai si te plangi nu se va schimba nimic, trebuie sa pui mana sa actionezi.
O sa esuezi, e normal, dar in acest timp o sa inveti, faci o data, de doua ori aceeasi greseala, poate si de mai multe ori, dar odata si odata tot o sa inveti ca nu e bine ceea ce ai facut, si o sa treci de acel stadiu, eh, aia e esentialul, trebuie sa te obisnuiesti sa socializezi, si sa te obisnuiesti sa interpretezi limbajul/comportamentul femeilor, sa stii care e interesata de tine si care nu, sa stii unde trebuie sa continui si unde trebuie sa te retragi.
Prea mult te critici...
Oricine ar parti bune, axeaza-te pe partile tale bune si cele rele dispar...
Daca locuiesti la bloc e bine, un etaj 9 si ai scapat. Daca nu, un scaun si o franghie (exista tutoriale pe net! Te arunci in fata tirului, masinii, daca nu, bea otrava, chimicale, chestii de genul, hai ca esti baiat inteligent, te descurci
GLUMEAM! (o sa imi iau hate #YOLO)
Pai noci eu nu am o prietena, din cauzq ca nu ma comport cum trebuie, nu vorbesc cum trebuie, aspectul e bifat, toate, chiar daca au zis ca nu am o sansa cu ele, dar sunt frumos, atractiv. Timiditatea nu exista la mine, curajul (nu imi e frica decat de bezna completa, rar, si nu prea se vede ). Ai prins ideea, iesi si tu pe afara, daca nu, stai on casa, fa ce te face pe tine fericit, si nu refuza o iesire cu prietenii, scoala, etc etc! Bafta si sper sa nu te fi suparat pentru chestia de mai sus!
Ar trebui sa nu te mai interesezi de chestii de genul pentru ca o sa te simti si mai naspa decat te simti acum. "Ce nu stii nu te doare " Incearca sa-ti gasesti de facut lucruri, activitati singur, incearca sa-ti ocupi timpul si automat si gandirea ta ca sa nu te mai gandesti la chestii de genul.
Timiditatea nu tot timpul e un "defect". Si eu sunt, de multe ori ma blochez si nu stiu ce sa zic si ma rusinez. Dar am invatat de-a lungul timpului ca am foarte multe de pierdut daca continui sa fiu asa de timida. Si asa, am inceput sa ies cu colegii, sa vorbesc mai mult, sa radem. Si am inceput sa ma deschid mai mult. Evident m-au ajutat si sedintele la psiholog. Insa totul e la tine. Incearca sa te deschizi si o sa vezi ca o sa fie bine. Stiu ca e foarte greu, dar nu si imposibil. Poti incepe cu pasi mici, vorbind mai mult, comunicand cu amicii, colegi. Si incet, incet o sa reusesti. Renunta la gandurile negative care-ti fac rau. Fiindca timiditatea, rusinea au la baza ganduri precum: " ce am facut?", "ce am zis?", " "sunt o proasta/prost", " nu sunt bun/a de nimic ", etc. Renunta la a tr gandii la asta! Nu e deloc asa. Sunt doar in capul tau. Sigur o sa reusesti daca incepi sa comunici mai mult.
Sa tii o fata de mana e fain, stii cum era cand erai mic si te tinea mama de mana? Eh, asa este si cand tii o fata de mana.Fii si tu mai indraznet si gandeste pozitiv despre tine,esti timid? lasa timiditatea putin la o parte,iesi din casa mai des,fii mai sociabil,nici eu nu cunosc multa lume,si ce? Nu conteaza sa cunosti multa lume,fiindca aceea lumea te va contacta numai cand au nevoie de ajutorul tau, conteaza sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi mereu. Vorbeste deschis cu parintii tai, cred ca iti vor da sfaturi bune, parintii sunt inainte de toate cei mai buni prieteni.Si nu, nimeni nu este in plus, fiecare este unic, chiar si tu, nu trebuie sa te compari cu nimeni.Fii tu insuti, unii spun lucruri rautacioase ca sa te superi, nu ii baga in seama, ca tu esti frumos in felul tau.
Sper ca ti-am fost de folos!
linarkfts întreabă: